Ads Top

Παίκτης του ΠΑΟΚ «χαλάει» μεταγραφή στον Ολυμπιακό!


Ποια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα βρέθηκε στην Τούμπα και ξετρελάθηκε με άσο του Δικεφάλου;
Η φετινή καταπληκτική σεζόν του Κώστα Τσιμίκα έχει ως αποτέλεσμα ο διεθνής αριστερός μπακ να ανεβάσει τις μετοχές του στα ύψη και να τσεκάρεται πλέον από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Εκτός από τη Νάπολι, που έφτασε κοντά στην απόκτησή του τον Ιανουάριο, στον Τσιμίκα ρίχνει ματιές και η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε.

Μάλιστα, άνθρωπος των Νερατζούρι βρέθηκε στην Τούμπα στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον «Τσίμι».

Ωστόσο, άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά στον απεσταλμένο των Μιλανέζων στην Τούμπα αναφέρουν πως του τράβηξε την προσοχή ο έτερος αριστερός μπακ της αναμέτρησης.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να… έκλεψε τη λάμψη από τον Τσιμίκα, κερδίζοντας μια θέση στο μπλοκάκι του σκάουτ της Ίντερ!
Στο συγκεκριμένο ματς μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός αποβλήθηκε στο φινάλε για σκληρό φάουλ στον Βαλμπουενά, όμως αυτό δεν… πτόησε τον άνθρωπο της Ίντερ, ο οποίος είδε στον Έλληνα παίκτη στοιχεία που τον εντυπωσίασαν.

Από το στιγμή που η ιταλική ομάδα ψάχνει αριστερό μπακ και μάλιστα έχει… παράδοση στους Έλληνες (Γεωργάτος, Χούτος, Καραγκούνης έχουν φορέσει τη φανέλα της), μην απορήσετε εάν το ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη επισημοποιηθεί με πρόταση αγοράς το καλοκαίρι…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.