Ads Top

Μίνος: «Μα να μην μπορείς να πνίξεις την ομάδα του… 38χρονου Βαλμπουενά»


Ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας, για το οποίο παραδέχτηκε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, έκανε «ματ» στον τεχνικό του νταμπλούχου Ελλάδας.
Στην εκπομπή του Web TV της ΕΡΤ «talk football» βρέθηκε ο Γιώργος Μίνος, με θέμα συζήτησης φυσικά τον ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.


Ωστόσο έκανε ένα… επικό λάθος, αναφέροντας πως ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι 38 ετών, κάτι που άμεσα προκάλεσε τις αντιδράσεις των παρουσιαστών της εκπομπής, οι οποία αμέσως τον διόρθωσαν.

Αναλυτικά τα όσα έγιναν:

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα μονοπάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί να αποφύγει. Το Κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός κι εκεί ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Η ομιλία του Φερέιρα στους παίκτες και η επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη μαζί του δείχνουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ πάντως στηρίζει τον συγκεκριμένο προπονητή και θεωρώ ότι θα πορευθεί με τον Αμπέλ Φερέιρα μέχρι το τέλος των playoff. Στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ έπαθε στραπάτσο, η ομάδα έπαιξε άναρχα και δεν είχε τη σπιρτάδα και την ενέργεια που βγάζει συνήθως.

Μέσα σε δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ -πρόκειται για κατόρθωμα- έφτασε από το να διεκδικεί την κορυφή να βρίσκεται στο -7 από τον Ολυμπιακό. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ βραχυκυκλώθηκε από την τακτική του Μαρτίνς, την οποία δεν κατάλαβε καθόλου ο Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πνίξει εξαρχής τον Ολυμπιακό, όμως δεν τα κατάφερε γιατί ο Μαρτίνς έκανε ματ στον Φερέιρα. Μα είναι δυνατόν, ο Βαλμπουενά 38 χρονών, και να μη μπορείς να πνίξεις αυτή την ομάδα;».

«Τον έχεις κάνει 38 χρονών, 35 είναι ο άνθρωπος!», του απάντησαν.

Με τον Μίνο να συνεχίζει: «Α μίκρυνε; Να είναι καλά να τα σαρανταρίσει! Δεν μειώνω την αξία του, αλλά ο Ολυμπιακός είχε δύσκολα παιχνίδια και Πέμπτη και Κυριακή, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το εκμεταλλεύθηκε αυτό κι έπαιξε στο τέμπο του αντιπάλου χωρίς να αντιδράσει. Νομίζω ότι ο Φερέιρα υπερεκτίμησε τις ικανότητες του Μαρτίνς και δεν ήταν διαβασμένος».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.