Ads Top

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Αναβολή για το 2021!


Σύμφωνα με τους Νew York Times, Τόκιο και ΔΟΕ ήρθαν σε συμφωνία για να αναβληθούν οι αγώνες για το 2021. Αύριο η επίσημη ανακοίνωση.
O πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Shinzo Abe κι ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ θα έχουν τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Τρίτη όπου και θα επισημοποιηθεί το μέλλον των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παρόντες στην τηλεδιάσκεψη θα είναι ο Κυβερνήτης του Τόκιο Γιουρίκο Κοΐτε κι ο επικεφαλής της Διοργανωτικής Επιτροπής του Τόκιο 2020 Γιοσίρο Μόρι.

Οπως αποκαλύπτουν οι Νew York Times οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ήδη στην αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021 κάτι το οποίο ζήτησε κι επίσημα το Τόκιο σήμερα!.

Πολλές χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Βραζιλία, η Πολωνία είχαν τονίσει την ανάγκη αναβολής με τον Καναδά να είναι η πρώτη χώρα που απείλησε με μποϋκοτάζ.

Ετσι μετά το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν το 2021!

Από το γραφείο του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας υπήρξε ενημέρωση για το θέμα μέσω twitter:

«Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ο πρωθυπουργός Άμπε μίλησε στους δημοσιογράφους και εξήγησε ότι οι δυο τους συμφώνησαν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο δεν θα αναβληθούν, αλλά θα μετατεθούν για το καλοκαίρι του 2021".


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.