Ads Top

«Υποψήφιοι για την Σπόρτινγκ Μαρτίνς και Φερέιρα» (pic)


Η «Record» θεωρεί εκ των βασικών υποψήφιων για τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τους δύο Πορτογάλους προπονητές αν αποχωρήσει ο Ζόρζε Σίλας.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πραγματοποιεί κάκιστη χρονιά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα καθώς βλέπει την κορυφή της βαθμολογίας από το -18 ύστερα από 22 αγωνιστικές.



Ο προπονητής της ομάδας, Ζόρζε Σίλας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και τα σενάρια για τον διάδοχό του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Record», δύο από τους βασικούς στόχους της Σπορτινγκ, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Αμπέλ Φερέιρα.

Η εφημερίδα σημειώνει πως ο Σίλας δεν θα μείνει και μετά το καλοκαίρι και οι προπονητές των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είναι δύο από τις περιπτώσεις που εξετάζονται αν και στην κορυφή της λίστας είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ της Μπράγκα.

Όλα αυτά βέβαια είναι ακόμη σε πολύ θεωρητικό επίπεδο ενώ θυμίζουμε πως στις αρχές της σεζόν, ο πορτογαλικός σύλλογος είχε επιχειρήσει να πάρει τον Φερέιρα αλλά τότε ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το συζητήσει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.