Ads Top

Mε 19 παίκτες στο Europa League και μόνο έναν φορ!


Ο Χιλάλ Σουντανί χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και ο Ολυμπιακός θα είναι χωρίς δεύτερο φορ στα ματς με την Αρσεναλ και αν προχωρήσει στο Europa League.
Με το πάρε-δώσε του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τον «πονοκέφαλο» με τις αλλαγές στην λίστα της UEFA. Αλλαγές που θα του στερούσαν και έναν παίκτη από τους συνολικά 21 (συν τους 6 από την δεύτερη ομάδα).
Κι αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» πούλησαν, δάνεισαν ή άφησαν τέσσερις παίκτες που ήταν ήδη στην ευρωπαϊκή λίστα και μπορούσαν να βάλουν στην θέση τους μόνο τρεις.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν «έχασε» τους Ποντένσε, Μπενζιά, Μεριά και Γκερέρο και ο Μαρτίνς επέλεξε τους Σουντανί, Μπα και Φορτούνη.

Ετσι οι 21 έγιναν 20 και πλέον θα γίνουν 19. Ο Σουντανί είναι ο νέος άτυχος του Ολυμπιακού μιας και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Μαρτίνς επέλεξε τον Σουντανί να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα και γιατί ήταν πιο έτοιμος από τον Χασάν αλλά και ως επιβράβευση για την εικόνα του στο πρώτο μισό της σεζόν. Και η παρουσία του στην ευρωπαϊκή λίστα θα είχε τον ρόλο του επιθετικού πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Πλέον με τον τραυματισμό του ο Πέδρο Μαρτίνς μένει μόνο με τον Ελ Αραμπί στην επίθεση για τα δύο ματς με την Αρσεναλ και φυσικά εάν προκριθεί ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί ν' αλλάξει κάτι.

Συνολικά λοιπόν στην ευρωπαϊκή λίστα έχουν μείνει οι:

Σα, Αλέν (και Καραργύρης)

Σεμέντο, Ομάρ, Τσιμίκας, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Γκασπάρ (και Μαρτίνης)

Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (και Λιάτσος, Νικολης, Ξενιτίδης, Φέκκας)

Ελ Αραμπί (και Σουρλής, Μπουλάρι)
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.