Ads Top

Βιεϊρίνια: «Εχουμε αλλάξει, ξέρουμε το στιλ του Παναθηναϊκού»


Στο PAOK TV παραχώρησε δηλώσεις ο Βιεϊρινια και τόνισε τι χρειάζεται να κάνει ο Δικέφαλος, ώστε να περάσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού.
Την Κυριακή (2/1, 19:30) ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League.

O αρχηγός του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια, μίλησε στο PAOK TV και υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί να κάνει όσα έχει μάθει από τον προπονητή της, ώστε να περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ.

"Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μας είχαν διαβάσει πολύ καλά και μας δυσκόλεψαν. Από τότε έχουμε και εμείς αλλάξει, ξέρουμε το στιλ παιχνιδιού τους, ξέρουμε το σύστημα που παίζουν. Όμως είναι ένα ντέρμπι, με μία δύσκολη ομάδα που έχει πάρει τελευταία καλά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι, γιατί τα ντέρμπι δεν είναι εύκολα. Οπότε, χρειάζεται να κάνουμε αυτό που δουλεύουμε και ξέρουμε. Αν κάνουμε αυτά που μας έχει δείξει ο προπονητής, τότε έχουμε όλα αυτά που πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι", τόνισε αναλυτικά ο Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.