Ads Top

Καυγάς Κούγια-Μπαλτάκου στην εκδίκαση ΠΑΟΚ-Ξάνθη!


Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Τάκη Μπαλτάκο, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.



Συγκεκριμένα, ο συνήγορος του ΠΑΟΚ είπε αρχικά «Επιθυμούμε να γίνει η δίκη. δεν θα ζητήσουμε καμία αναβολή, έχουμε εμπιστοσύνη, μολονότι υπάρχει οι πολιτικές δίκες. Επιθυμούμε τη συνεχιση της διαδικασίας».

Εκεί μπήκε στη μέση ο Αλέξης Κούγιας τονίζοντας: «Η ΑΕΛ παρεμβαίνει κατά της Ξάνθης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπέρ της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ζητούμε να γίνει δεκτή η απόφαση της ΕΕΑ και να επιβληθούν οι ποινές για τις παρεμβάσεις που έχουν χαρακτηριστεί βαρείες».

Έτσι, άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στους δύο άντρες.

Κούγιας: Ηρέμησε λίγο, έβγαινες στον ΣΚΑΙ και μίλαγες.

Μπαλτάκος: Στον ΣΚΑΙ και πολύ καλά έκανα. Μπαίνει στην ουσία κύριε πρόεδρε.

Κούγιας: Γραφικότητες δεν θέλουμε εδώ.

Μπαλτάκος: Εξορία δεν θέλουμε, εξορία.

Κούγιας: «Δεν μπορείτε να εξετάσετε την ουσία της υπόθεσης, έτσι θα οδηγήσετε σε κατάλυση μια ανεξάρτητη αρχή. Η σημερινή διαδικασία, είναι διαδικασία της επιβολής ποινών. Η τροπολογία της κυβέρνησης δεν μπορεί να ισχύσει, η διαδικασία είναι σε εξέλιξη».

Μπαλτάκος: «Ζητάμε να αποβληθούν οι παρεμβαίνουσες ομάδες, τα έγγραφα δεν έχουν υπογραφή – πληρεξούσιο έγγραφο των δύο ΠΑΕ. Η ΑΕΛ δεν έχει απόφαση από ΔΣ, ο Ολυμπιακός έχει έγγραφο με υπογραφή Αγραφιώτη μόνο. Μη νομότυπη υπογραφή λοιπόν, των δύο παρεμβάσεων. Ζητούμε να ληφθεί απόφαση ως προς το νομότυπο της υπογραφής των εγγράφων».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.