Ads Top

Η «κλεισμένη» μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Πώς χάλασε!


Αρκετό παζάρι είχε το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και στον ΠΑΟΚ. 
Δεδομένη εδώ και μέρες η απόφαση του «δικεφάλου» να μην προχωρήσει σε καμία μεταγραφή, απόφαση για την οποία ήταν ενήμερος και ο Αμπέλ Φερέιρα, τα πλάνα όμως των πρωταθλητών άλλαξαν από την στιγμή που τραυματίστηκε ξανά ο Χοσέ Κρέσπο.

Αναγκαστικά λοιπόν, περιμένοντας τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ισπανός στόπερ, βγήκαν στην αγορά επιδιώκοντας μια όσον τον δυνατόν συμφέρουσα και κυρίως εφικτή, βάσει των περιορισμών και των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η καταστρατήγηση του Financial Fair Play, συμφωνία.

Οι Ιταλοί λοιπόν, ανέφεραν τις προηγούμενες μέρες πως ο «δικέφαλος» είχε κάνει πρόταση δανεισμού με option αγοράς στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Βερόνα, Αλαν Εμπερερ. Επιλογή… αναγκαστική και σίγουρα καθόλου σύμφυτη με όσα μας έχει συνηθίσει μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, αφού ο 26χρονος στόπερ μόλις φέτος έπαιξε σε επίπεδο Serie A, έχοντας όμως, όλες κι όλες, 4 μόλις συμμετοχές στο καμπιονάτο.

Η πρόταση λοιπόν όντως κατατέθηκε και ο ΠΑΟΚ είχε stand by τον Βραζιλιάνο περιμένοντας αφενός τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρέσπο και αφετέρου, ψάχνοντας τρόπους για να ελεγχθεί αν με αυτήν την πρόταση (και πιθανή προσθήκη) επιβαρύνεται η θέση του ως προς το FFP.

Γι’ αυτό άλλωστε ο «δικέφαλος» αρνήθηκε και την πρόταση δανεισμού που έφτασε στα γραφεία του για τον Ενέα Μιχάι (από την Στουρμ Γκρατς), αφού αυτήν την στιγμή ο Αλβανός στόπερ είναι η μόνη εναλλακτική επιλογή πίσω από το δίδυμο των βασικών (Ινγκασον – Βαρέλα).

Τελικά, οι εξετάσεις του Κρέσπο δεν ήταν… σοκαριστικές, ο Ισπανός είναι μεν τραυματίας, έχει όντως πρόβλημα και πιθανώς αυτό να επιβαρυνθεί στη διάρκεια του υπολοίπου της σεζόν, δεν είναι όμως… αμετάκλητη και μακροχρόνια η απουσία του. Κάτι που σε συνδυασμό με τον προβληματισμό (Νο1 φόβος και ανησυχία των ανθρώπων του «δικέφαλου») για το FFP, έβαλε οριστικά στον πάγο τον Εμπερερ, αφού προτιμήθηκε να μην ρισκαριστεί το παραμικρό και η απόφαση που είχε παρθεί από την περασμένη κιόλας εβδομάδας για καμία προσθήκη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, να διατηρηθεί και στο φινάλε της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.