Ads Top

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τον ΠΑΟΚ (vids)


Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον ΠΑΟΚ που απέκτησε τους Εμ Τζέι Ρετ και Τζα Κόρεϊ Ουΐλιαμς προκειμένου να ενισχύσουν τους «ασπρόμαυρους» κατά τη διάρκεια της φετινής δύσκολης χρονιάς.




Θέλοντας να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών, ο ΠΑΟΚ προχώρησε κάτω από άκρα μυστικότητα σε συμφωνία με τους δύο έμπειρους Αμερικανούς αθλητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Εμ Τζέι Ρετ και Τζα Κόρεϊ Ουΐλιαμς έχουν έρθει σε συμφωνία με τους επιτελείς του Δικεφάλου προκειμένου να ενισχύσουν την φροντ λαϊν των «ασπρόμαυρων», με την συμβολή της οικογένειας Σαββίδη να αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά κομβική.

Ο Ουίλιαμς που έχει ύψος 2.03 και παίζει στο 4-5 ήρθε, το 2018 για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, έχει παίξει σε δύο θητείες στους Κάντον Τσαρτζ, θυγατρική των Κλίβελαντ Καβαλίερς στη G-League, ενώ φέτος, έπαιξε και αυτός στην Κορέα, όπως και ο Σόρτερ.

Πέρσι, στη G-League, είχε 15,2 πόντους μ.ο. με 56,3% στα δίποντα, με 5,1 ριμπάουντ, ενώ φέτος στην Κορέα, είχε 5,7 πόντους και 2,6 ριμπάουντ.

Δείτε τον Ουίλιαμς εν δράσει...
Ο Ρετ από την πλευρά του, έχει ύψος 2.06, είναι σε ηλικία 28 ετών και αγωνίζεται κι αυτός στο 4-5. Μετά το πανεπιστήμιο, έχει περάσει από διάφορες χώρες (Φιλιππίνες, Δομινικανή Δημοκρατία, Βραζιλία), ενώ στην Ευρώπη, έπαιξε αρχικά στο Κόσοβο, με την Πρίστινα (’16-’17), στη Γαλλία με τη Σολέ (2017) και φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στη Τσιμπόνα.

Σε δέκα παιχνίδια ως τώρα, σε Αδριατική Λίγκα και πρωτάθλημα, έχει 4,4 πόντους και 2,6 ριμπάουντ.

Δείτε τον Ρετ εν δράσει...
*sdna.gr



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.