Ads Top

«Ξεχώρισε με ΟΦΗ, βασικός με ΑΕΚ!»


Ποιος ξεχώρισε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς για ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, πέρασε με 1-0 από την έδρα του ΟΦΗ και παρέμεινε στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ.




Είναι στο +4 με ματς παραπάνω και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, αλλά και με ένα τεράστιο πρόβλημα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έβαλε ένα... μεγάλο αυτογκόλ και δημιούργησε «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής, καθώς στο φινάλε του ματς στην Κρήτη στην προσπάθεια του να πάρει την μπάλα από το ball boy, τον έριξε στο χορτάρι και αποβλήθηκε. Η εξέλιξη αυτή προφανώς τον θέτει νοκ-άουτ για το ντέρμπι με την Ένωση και δημιουργεί ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα για την 11αδα των Πειραιωτών, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα απουσιάζει και ο Ντανιέλ Ποντένσε που από ώρα σε ώρα υπογράφει στη Γουλβς.

Ο Πορτογάλος κόουτς λοιπόν, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς δύο κομβικούς παίκτες και χωρίς τον βασικό του στόπερ, στον οποίο στηρίζει όλη την αμυντική λειτουργεία της ομάδας του. Ο Σεμέδο που δεν... πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, με μία ενέργεια που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την κλάση και την εμπειρία του, βάζει σε μεγάλους μπελάδες τον Μαρτίνς, ο οποίος υποχρεούται πλέον να πάει στο ντέρμπι με «πειραματικό» δίδυμο στα στόπερ.

Ο ένας εκ των δύο θα είναι ο νεαρός Ουσεϊνού Μπα, που για πρώτη φορά φέτος ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον ΟΦΗ, έκανε ελάχιστα λάθη και κυριάρχησε στο ψηλό παιχνίδι, ενώ αναζητείται ο παρτενέρ του. Υπάρχουν δύο επιλογές ο Πάπα Αμπού Σισέ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, με δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα πάει σε μία... τραβηγμένη επιλογή όπως αυτή του Γιασίν Μεριά.

Ο Σισέ λοιπόν ήταν στον πάγκο στο ματς της Κρήτης, αν και ανέτοιμος ακόμα μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω ασθένειας κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα ακόμα και στο ματς Κυπέλου με την Καλαμάτα, ενώ ο Αβραάμ σήμερα έμεινε εκτός 18αδας, αν και ταξίδεψε μαζί με την ομάδα όπως και ο Μεριά. Ο Μαρτίνς θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες όλες τις επιλογές του για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο βάσει των όσων έχει δείξει από την αρχή της σεζόν, θα προτιμούσε ένα δίδυμο Μπα-Παπαδόπουλο, εάν ο Έλληνας αμυντικός ήταν απόλυτα υγιής, καθώς πιστεύει ότι είναι πιο έμπειρος και πιο σταθερός και του έχει δείξει φέτος άλλωστε εμπιστοσύνη και σε μεγάλα ματς, ακόμα και στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ πάντως θα... στοχεύσει πλέον στο κέντρο της άμυνας, ασχέτως αν θα έχει στο ρόστερ της τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Μάσιμο Καρέρα παραδέχθηκε πως έκανε πολλές δοκιμές στο ματς με το Βόλο και ξεκούρασε τους Μάνταλο και Βέρτνε, πιθανότατα για να είναι πανέτοιμοι για τον Ολυμπιακό, ενώ στο συγκεκριμένο ματς επιστρέφει και ο Μάρκο Λιβάγια που πιθανότατα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.