Ads Top

Φέρνει νέο «Σεμέδο» ο Ολυμπιακός για την άμυνα!


Νέα σούπερ κίνηση "ψήνει" ο Ολυμπιακός και οδηγεί στην...έξοδο τον Μεριά!
Ο Αφρικανός αγωνίζεται κυρίως στόπερ και εξάρι και έχει 1.90 μέτρα ύψος. Συνεχώς νέα ονόματα εμφανίζονται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Αγγλικά ρεπορτάζ συνδέουν τους Ερυθρόλευκους με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ.





Συνεχώς νέα ονόματα εμφανίζονται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Αγγλικά ρεπορτάζ συνδέουν τους Ερυθρόλευκους με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ. Μετά τα ρεπορτάζ για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Ζοάο Καρβάλιο, τώρα οι Άγγλοι γράφουν για τον Άλφα Σεμέδο, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και αγωνίζεται με μορφή δανεισμού στην Αγγλική ομάδα.

Ο Αφρικανός με πορτογαλικό διαβατήριο, ο οποίος είχε συνδεθεί και στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό, αγωνίζεται κυρίως στόπερ και εξάρι και έχει 1.90 μέτρα ύψος. Είναι 22 ετών από την Γουϊνέα Μπισάου αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Φέτος στην Φόρεστ έχει 17 ματς με 2 γκολ ενώ η εκδοχή είναι ένα deal αλά Ζιλ Ντίας με διακοπή δανεισμού στην Φόρεστ για να μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

Μέχρι στιγμής βέβαια δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση από τις εμπλεκόμενες ομάδες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.