Ads Top

«Απούσες οι κάμερες της Nova στον προπηλακισμό της αποστολής του ΠΑΟΚ!»


Απών οι κάμερες της Nova στον προπηλακισμό της αποστολής του Δικεφάλου!
Οι κάμερες της Nova ήταν απούσες στον προπηλακισμό της αποστολής του Δικεφάλου, ενώ μισή ώρα μετά την επίθεση αναφέρθηκαν στο επεισόδιο διαβάζοντας στον αέρα την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.






Αναλυτικά το δημοσίευμα από το sdna.gr:

Την ώρα που η αποστολή του ΠΑΟΚ δεχόταν προπηλακισμό από τραμπούκους κατά την άφιξη της στο «Καραϊσκάκης» οι κάμερες της Nova κατάφεραν να χάσουν το θέμα!

Είθισται, η άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων να γίνεται θέμα σε κάθε ντέρμπι. Είθισται το τηλεοπτικό κανάλι που δείχνει το εκάστοτε μεγάλο ματς της Super League να έχει κάμερες στημένες ώστε να πιάσει τις αφίξεις των δύο ομάδων, τις αντιδράσεις, τις υποδοχές, το κλίμα έξω από το γήπεδο.

Όχι, αυτή τη φορά όμως! Η Nova δεν προνόησε να έχει κάμερα ώστε να καταγράψει την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, ως εκ τούτου έχασε το θέμα με τον προπηλακισμό που δέχθηκε από «επιτροπή υποδοχής» οπαδών του Ολυμπιακού!

Κι όχι μόνο αυτό! Μισή ώρα μετά την επίθεση, όχι μόνο δεν υπάρχει ούτε πλάνο, αλλά δεν είχε ειπωθεί ούτε λέξη στον αέρα για αυτή την αποτρόπαια πράξη, παρότι το συνδρομητικό κανάλι καλύπτει με μία... στρατιά δημοσιογράφων το ντέρμπι!

Η πρώτη αναφορά έγινε δύο λεπτά πριν τις 7, όταν διαβάστηκε στον αέρα η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ενημέρωνε για την θέση του Δικεφάλου για όσα έγιναν στην άφιξη της αποστολής!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.