Ads Top

«Ξεχάστε το για Μαρτίνς! - Τρέλα με Λουτσέσκου - Στην... Τρίπολη ο Μποτία»


«Ποια 4 εκατομμύρια; - Τραγικός Ντα Κόστα - Τελειωμένος ο Πρίγιοβιτς». 
Αποκαλύψεις από άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Αραβία.
Έγινε πρόταση 4 εκατομμυρίων στον Πέδρο Μαρτίνς από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας; Αποχωρεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Αλ Ιτιχάντ και τι ακούγεται για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ; Σε αυτά και σε πολλά ακόμη απαντάει ο... ειδικός Δημήτρης Σιώρης.




Άριστος γνώστης τού πρωταθλήματος της Σ. Αραβίας αναφέρθηκε, ακόμα, σε όλους τους "Έλληνες" που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μέχρι τον Σεμπά και τον Μποτία.

"Δεν ισχύει για Μαρτίνς - Έχει καλύτερη ποιότητα από Ελλάδα η Σ. Αραβία"

"Δεν νομίζω ότι έχει ακουστεί ξανά το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς για τη Σ. Αραβία, αλλά δεν ισχύει αυτή η πληροφορία που δημοσιεύει η Record. Από την άποψη ότι δεν υπάρχει ομάδα στη Σ. Αραβία που να ψάχνει για προπονητή αυτή την περίοδο και να μπορεί να δώσει 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει", σχολίασε αρχικά στο sportdog.gr ο Δ. Σιώρης.

Θεωρείς ότι θα ήταν βήμα πίσω στην καριέρα του αν τυχόν έφευγε από την Ελλάδα για μια ομάδα της Σ. Αραβίας;

"Η ποιότητα στο πρωτάθλημα της Σ. Αραβίας είναι ανώτερη από το ελληνικό, αν δει κανείς τα ονόματα των παικτών του συμμετέχουν εκεί, δεν θα έρχονταν ποτέ στην Ελλάδα. Δε νομίζω, λοιπόν, ότι θα ήταν βήμα πίσω στην καριέρα του μια τέτοια προοπτική, ο Λουτσέσκου για παράδειγμα πήγε στη Σ. Αραβία και κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Θεωρώ ότι μέσα στα επόμενα χρόνια το πρωτάθλημα της Σ. Αραβίας θα είναι το εμπορικότερο. Οι αγώνες ήδη γίνονται με ξένους διαιτητές, ενώ τα παιχνίδια προσφέρονται δωρεάν σε high definition".

"Δεν φεύγει τσάμπα ο Πρίγιοβιτς - Στην... Τρίπολη ο Μποτία"

Θα μου πεις δύο λόγια για τους "Έλληνες" που βρίσκονται στη Σ. Αραβία;

"Ο Ντα Κόστα δεν πηγαίνει καλά στην Αλ Ιτιχάντ, είναι τραγικός, με πολλά λάθη και αυτογκόλ. Και ο Πρίγιοβιτς τα ίδια, δεν πηγαίνει καλά. Αλλά δε νομίζω ότι θα τον αφήσουν να αποχωρήσει τσάμπα. Γενικά, βέβαια, μπορεί να προσφέρουν πολλά λεφτά για να υπογράψει κάποιος ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα δίνουν κιόλας. Αλλά δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Πρίγιοβιτς, πάντως, γιατί δεν αποδίδει".

Πες μου δύο λόγια για τον Λουτσέσκου αλλά και για όποιον άλλον παίκτη βρίσκεται εκεί και σχετίζεται με την Ελλάδα.

"Ο Λουτσέσκου τα πηγαίνει πολύ καλά, έχει πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες του και θεωρώ ότι είναι ευχαριστημένοι από εκείνον. Ο Πέσιτς, που ήταν στον ΟΦΗ, δεν έχει πιάσει στην Αλ Ιτιχάντ, ενώ ο Σεμπά πηγαίνει καλούτσικα σε μια ομάδα που είναι 4η-5η. Ο Μποτία έφυγε από την Αλ Χιλάλ πέρσι και πήγε σε ομάδα μικρότερης δυναμικότητας, κάπως σαν να έφυγε από τον Ολυμπιακό και να πήγε στον Αστέρα Τρίπολης". 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.