Ads Top

Ξενερωμένος ο Μαρτίνς!


Τα όσα βίωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στο Βόλο, τι πιστεύει για το φετινό πρωτάθλημα και τι σκέψεις κάνει για το μέλλον του.
Αυτονόητο πως για οποιονδήποτε ξένο (είτε βάσει εθνικότητας είτε βάσει νοοτροπίας) τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επηρεάζουν. Ειδικά όταν είναι άμεσα εμπλεκόμενος, όπως είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.






Ο τεχνικός του Ολυμπιακού και άλλες φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο των Ερυθρόλευκων ήταν να... σκάσει.

Και πέρυσι (μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό κυρίως και δευτερευόντως -τότε ήταν περισσότερο σοκ- από αυτόν στο Κύπελλο από τη Λαμία) και φέτος ο Πορτογάλος προπονητής πέρασε διάφορες δυσκολίες (η πίεση για παράδειγμα που δέχθηκε στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ερυθρό Αστέρα, ο ίδιος έλεγε πως ήταν η μεγαλύτερη, επαγγελματική, της ζωής του).

Σίγουρα τα όσα έγιναν στο Βόλο δεν είναι συγκρίσιμα, ως προς τουλάχιστον την πίεση, είναι όμως μετρήσιμα σε επίπεδο ψυχολογικής επιβάρυνσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν πολύ απογοητευμένος (και φυσικά εκνευρισμένος) από την αντιμετώπιση της ομάδας του στο "Πανθεσσαλικό" και ακόμη περισσότερο από την εικόνα των παικτών του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ήταν από τις σπάνιες άλλωστε φορές που δεν ήταν καθόλου ήρεμος στις αντιδράσεις του (μετά το τέλος μιας αναμέτρησης) και χωρίς να το κρύψει.

Το θέμα βέβαια για τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς είναι γενικότερο. Ο ίδιος πιστεύει -και το πιστεύει πραγματικά- πως τα πάντα θα κριθούν στα play-offs, δεν συμμεριζόταν τη γενικότερη πεποίθηση πως πολλά κρίνονται (ειδικά φέτος) στην κανονική διάρκεια, ωστόσο ανεξαρτήτως αν θεωρείται... ρομαντικός ή όχι, αντιλαμβάνεται ολοένα και περισσότερο τις δυσκολίες και την πραγματικότητα που διαμορφώνεται για τον ίδιο.

Και προφανώς τον επηρεάζει και επαγγελματικά, αφού είναι αυτονόητο πως διαφορετικά μπορεί να "πλασάρει" τον εαυτό του είτε εντός του συλλόγου είτε σε άλλες αγορές, έχοντας κερδίσει τίτλους στην Ελλάδα (με την κατά τεκμήριο κορυφαία, βάσει τίτλων, ομάδα της χώρας) και διαφορετικά όταν δεν το έχει καταφέρει.

Προσθέστε και το γεγονός πως οποιαδήποτε συζήτησή ή σκέψη αυτής για ανανέωση του συμβολαίου του έχει παγώσει για τα καλά, οπότε είναι εύλογο, ολοένα και περισσότερο και διαφορετικούς λόγους, στις σκέψεις του Πορτογάλου να μην είναι η παραμονή στην Ελλάδα. Πολύ νωρίς βέβαια, πολύ "πρώιμο" για να το εκτιμήσει κανείς, αλλά σίγουρα ο Πορτογάλος όσο βιώνει όσα ο ίδιος θεωρεί πως αδικούν τη δουλειά του, τόσο λιγότερο θα θεωρεί συμφέρουσα την παραμονή του στην Ελλάδα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.