Ads Top

Μπαρτομέου: «Η πόρτα της Μπάρτσα θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Πεπ»


Το πρώτο βήμα για την εκ νέου συνεργασία της Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, έκανε ο πρόεδρος των Καταλανών, ο οποίος επίσης τόνισε ότι το κλαμπ δεν χρειάζεται προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της.
To πρώτο βήμα για την επιστροφή που θα ταράξει τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά... νερά έγινε!





Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, σε ερώτησή που του έγινε περί πιθανής συνεργασίας με τον προπονητή με τον οποίο οι Καταλανοί έπαιξαν ίσως και το ωραιότερο ποδόσφαιρο της ιστορίας τους (2008-2012), Πεπ Γκουαρντιόλα, ήταν ξεκάθαρος.

«Δεν εξαρτάται από εμένα. Ο Πεπ αποφάσισε να αποχωρήσει. Ωστόσο, η πόρτα της Μπάρτσα θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Football 365». 

Κι αυτό ενώ στην Αγγλία οι φήμες περί αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι όλο και φουντώνουν...

Την ίδια στιγμή, ο Μπαρτομέου υποστήριξε ότι η ομάδα του θα παραμείνει ανενεργή κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι δεν πρέπει να αποχωρήσει κάποιος (υπάρχουν σχετικά σενάρια για τους Αρτούρο Βιντάλ και Ιβάν Ράκιτιτς μεταξύ άλλων).

«Δεν αναμένουμε μεγάλη κινητικότητα. Έχουμε ισορροπημένη ομάδα, δεν χρειαζόμαστε κάτι. Όμως, δεν αντέχουμε και να χάσουμε κάποιον», σχολίασε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.