Ads Top

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού αν περάσει τον Αστέρα!


Δείτε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αν όλα κυλήσουν ομαλά το βράδυ της Τετάρτης!
Η ομάδα του Πειραιά αναμετράται το βράδυ της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα και σε περίπτωση που νικήσει την περιμένει μια δύσκολη κλήρωση για τους "32" του Europa League.





Η μοίρα – και τα αποτελέσματα – τα έφερε έτσι ώστε το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός να παίζει την πρόκριση του για τους «32» του Europa League στο στάδιο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας μένει εκτός Ευρώπης. Όπως είναι κατανοητό δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν κανένα ρόλο στο γήπεδο οι «αδελφικές» σχέσεις των δύο σωματείων. Μιλάμε για ένα παιχνίδι «ο θάνατος σου η ζωή μου».

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός περάσει θα τον περιμένει μια πολύ δύσκολη κλήρωση. Πρώτα απ’ όλα, ο Ολυμπιακός θα μπει στην κλήρωση της Δευτέρας (16/12) ως ανίσχυρος. Κατά συνέπεια, θα παίξει το πρώτο του ματς στις 20 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη και τη ρεβάνς εκτός έδρας.

Με βάση τις βαθμολογίες στους ομίλους του Champions League και του Europa League, η κατάσταση αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

Από τους τρίτους του Champions League οι ισχυροί θα είναι η Βαλένθια (λογικά η Τσέλσι θα προχωρήσει στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης), η Σάλτσμπουργκ και παίζονται δύο θέσεις την τελευταία αγωνιστική το προσεχές διήμερο ανάμεσα σε Ντόρτμουντ ή Ίντερ και Λιόν ή Ζενίτ!

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα είναι και εκείνοι που θα τερματίσουν πρώτοι στους ομίλους του Europa League. Δηλαδή, η Σεβίλλη, η Βασιλεία, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η Σέλτικ, η Εσπανιόλ, η Γκλάντμπαχ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Κοπεγχάγη.

Επίσης, επειδή η πρώτη θέση σε τέσσερις ομίλους θα κριθεί την Πέμπτη (12/12), υπάρχουν κι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι αντίπαλοι. Συγκεκριμένα, οι Άρσεναλ ή Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ρέιντζερς ή Πόρτο, Γάνδη ή Βόλφσμπουργκ και Μπράγκα ή Γουλβς. Μόνο εύκολη λοιπόν δεν θα είναι η αποστολή του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.