Ads Top

«Επιστροφή έκπληξη στον Ολυμπιακό για...πρωτάθλημα!»


Μεταγραφή που δεν...περίμενε κανείς αν ολοκληρωθεί - Η «καψούρα» του Μαρτίνς θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!
Φευγάτος είναι από την Μπράγκα ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, μιας και έχει κρατήσει επαφές με αρκετό κόσμο στη χώρα μας.




Φευγάτος είναι από την Μπράγκα ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, μιας και έχει κρατήσει επαφές με αρκετό κόσμο στη χώρα μας.

Οι εμφανίσεις του δεν πείθουν με τη φανέλα της Μπράγκας και έτσι σχεδιάζει το μέλλον του εκτός Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με την «Sportday» o Αιγύπτιος φορ δεν έχει κόψει τους δεσμούς του με αρκετό κόσμο στην Ελλάδα και πολύ θα ήθελε να γυρίσει στα μέρη μας.

Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο η θέλησή του αυτή. Το τρέχον συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού με την Μπράγκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο οι μέτριες εμφανίσεις του τον «σπρώχνουν» προς αποχώρηση από την Πορτογαλία, αφού ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοσή του.

Πέρυσι με τον Ολυμπιακό ο 26χρονος στράικερ σημείωσε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν από τη Μπράγκα αν της έδιναν 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στην οψιόν αγοράς του. Αυτό δεν έγινε ποτέ και ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα της Πορτογαλίας, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020.

Σενάρια για επιστροφή του στην Ελλάδα είχαν υπάρξει και το καλοκαίρι με τα Μέσα της Αιγύπτου να τονίζουν τον Αύγουστο χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει την επιστροφή του Χασάν, ο οποίος σκόραρε πέρσι 15 γκολ με την ελληνική ομάδα, παρά τους τραυματισμούς του. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να τον κρατήσει, έχει εξαιρετική άποψη για την τεχνική του, αλλά και την επαφή του με το γκολ».

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.