Ads Top

Ποιος πήρε....μεταγραφή μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!


Τον είδαν και ξετρελάθηκαν οι σκάουτερ - Έρχεται πολύ μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό!
Ο μπακ του Ολυμπιακού κάνει εξαιρετική σεζόν και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.





Ο 23χρονος μπακ του Ολυμπιακού αποδεικνύει πως φέτος είναι η χρονιά του, καθώς πραγματοποιεί μέχρι στιγμής εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ήδη από το καλοκαίρι ο Τσιμίκας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός πίστεψε όσο κανείς τον νεαρό μπακ και γι’ αυτό, άλλωστε, του έδωσε αμέσως φανέλα βασικού, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να τον δικαιώνει πλήρως για την επιλογή του μέχρι στιγμής, «καπαρώνοντας» τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του. Ήδη στον Ολυμπιακό έχουν αντιληφθεί πως αν ο Τσιμίκας συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, καθώς αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Μάλιστα, το όνομα του «παίζει» αρκετά στα τουρκικά και ιταλικά media και για αρκετές μάλιστα ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, συνολικά επτά ομάδες είναι αυτές που έχουν εκφράσει επισήμως το ενδιαφέρον. Πρόκειται για τις Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι, Φιορεντίνα, Βέρντερ Βρέμης, Νις, Ρεν και Ρέιντζερς. Συνολικά δηλαδή επτά ομάδες από Τουρκία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και Σκωτία.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.