Ads Top

«Τρελάθηκε» ο Μαρτίνς με παίκτη του Ολυμπιακού!



Στο Βόλο ο Ολυμπιακός κέρδισε έναν παίκτη που έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Ο Ολυμπιακός «σκόνταψε» στον Βόλο, μένοντας στο 0-0 με την τοπική ομάδα, σε ένα ματς που οι Ερυθρόλευκοι εξέφρασαν πολύ σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.




Πάντως, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει θετικά στοιχεία να κρατήσει από το ματς. Ένα από τα κέρδη του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση ήταν αναμφίβολα ο Μάξι Λοβέρα, ο οποίος πήρε τη θέση του άτυχου Μπρούνο, που τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο 31'’.

Ο Αργεντινός πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα των Πειραιωτών, αποτελώντας τον πιο ορεξάτο παίκτη του Ολυμπιακού, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Λοβέρα έδειξε στοιχεία που του έλειπαν το προηγούμενο διάστημα, ζητώντας συνεχώς την μπάλα και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σχεδόν όλες οι καλές στιγμές των Ερυθρολεύκων ξεκίνησαν από τα πόδια του.

Χαρακτηριστική της ποιότητας του Αργεντινού ήταν μια φάση στην οποία πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και «κόπηκε» με τάκλιν την τελευταία στιγμή πριν βγει σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ στο 72’ παραλίγο να πετύχει το γκολ της χρονιάς με απίθανη εκτέλεση φάουλ, που απομακρύνθηκε από τα ακροδάχτυλα του τερματοφύλακα και τη... συνδρομή του δοκαριού.

Αν μη τι άλλο, ακόμα κι αν άργησε, ο Λοβέρα αρχίζει να προσαρμόζεται και να ανεβάζει την απόδοσή του, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς που επέμεινε για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Μάλιστα το ανέβασμα του νεαρού Αργεντινού σε συνδυασμό με την επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου ίσως να «ακυρώσουν» τη φημολογούμενη μεταγραφή εξτρέμ για τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Άλλωστε, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του και λογίζει ως «μεταγραφές» για τη μεσοεπιθετική γραμμή τους Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.