Ads Top

Έχασε Κουρμπέλη ο ΠΑΟΚ, παίρνει άλλον από τον Παναθηναϊκό!


Ποιον θέλει από τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ, δείτε ποιον Έλληνα άσο δίνει ως αντάλλαγμα στους «πράσινους»!
Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.





Ο Αργεντινός μπακ είναι ένας από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του έμπειρου αμυντικού έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη απέχουν από αυτά που μπορούν να δώσουν οι «πράσινοι». Οι εμφανίσεις του Ινσούα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και από άλλες ομάδες στην χώρα μας.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Η αλήθεια είναι πως οι πρωταθλητές έχουν στο ρόστερ τους μόνο τον Γιαννούλη στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έπαιζε στα αριστερά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος ο Αμπέλ Φερέιρα τον υπολογίζει κανονικά για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ενδιαφέρον ναι, πρόταση όχι για Ινσούα

Τα δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν σίγουρα για αριστερό μπακ τον Ιανουάριο. Η περίπτωση του Ινσούα είναι ιδανική. Είναι παίκτης που έχει δείξει την αξία του και γνωρίζει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικός στο να τον παραχωρήσει για να μη τον χάσει σε λίγους μήνες.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν, ζητώντας σαν αντάλλαγμα τον Λάζαρο Λάμπρου που δεν αγωνίζεται καθόλου στον ΠΑΟΚ. Παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από όλες τις πλευρές, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση αυτή τη στιγμή. Ωστόσο δεν απέχουμε πολύ από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οπότε οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.