Ads Top

Η συσπείρωση επανέφερε την... ενημερότητα στον ΠΑΟΚ!


Η κινητοποίηση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ γύρω από την ΚΑΕ και τα χρήματα που ήρθαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, επανέφεραν τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.





Η γενικότερη συσπείρωση όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας γύρω από το τμήμα μπάσκετ, έφερε την κίνηση των ποδοσφαιριστών, να δώσουν το πριμ νίκης τους με τη Λάρισα και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, να προσφέρει ισόποσα χρήματα, προκειμένου να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο την ΚΑΕ.

Μέσω των χρημάτων αυτών, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε υποχρεώσεις προς Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία κι έτσι, είναι ξανά ενήμερος, τόσο φορολογικά όσο και ασφαλιστικά.

Ένα σημαντικό κομμάτι των χρημάτων που προέκυψαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, πήγαν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις, ενώ φυσικά υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις, τόσο προς την ομάδα, όσο και προς παλαιότερες οφειλές (ban από τη FIBA, μετά την προσφυγή του Κρουμπάλι).

Η ουσία, σε κάθε περίπτωση, είναι ότι μετά την κινητοποίηση όλου του συλλόγου, βρέθηκε μια προσωρινή λύση για την ΚΑΕ, αλλά η στήριξη αυτή, θα χρειαστεί να παραμείνει και στη συνέχεια της σεζόν, προκειμένου να μην ξαναφτάσει σε τόσο δύσκολο σημείο το τμήμα...
sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.