Ads Top

Ποιοι «τελειώνουν» από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη!


Το τετ α τετ Σαββίδη με Φερέιρα θα τα ξεκαθαρίσει όλα - Τι μεταγραφές έχει ζητήσει!
Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να συναντηθεί με τους συνεργάτες του αλλά και τον Αμπέλ Φερέιρα, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.


Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της "Live Sport" αναφέρει πως στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσουν ονόματα που ίσως δουν την πόρτα της εξόδου, είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος του Financial Fair Play.

Έτσι δεν αποκλείεται οι Νταμπλούχοι Ελλάδας να εξετάσουν σοβαρά προτάσεις που έρχονται για διάφορους παίκτες, όπως για παράδειγμα εκείνη του Λέο Ζαμπά από την Σπόρτινγκ.

Ακόμα ένα θέμα το οποίο πρέπει να συζητήσουν είναι και τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων του Μάτος, του Μαουρίσιο και του Βιεϊρίνια.

Στο τελευταίο κομμάτι των συζητήσεων που θα κάνει η διοίκηση με τον προπονητή του ΠΑΟΚ θα είναι και οι προσθήκες που αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Προτεραιότητα αποτελεί το μπακ-απ του Γιαννούλη αλλά και ένας φορ περιοχής, με το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να ακούγεται έντονα για τον Δικέφαλο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.