Ads Top

«Μπερδεμένο μυαλό» ο Μπίσεσβαρ, άφαντος ο Ελ Καντουρί - Πού ήταν ο...»


Σκληρή κριτική για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ με 1-0 - Δείτε την κριτική των παικτών!


Ζίβκοβιτς: Έδειξε μια αστάθεια σε κάποιες φάσεις, αλλά όταν η μπάλα πήγε προς την εστία του έκανε τις επεμβάσεις που έπρεπε.

Γιαννούλης: Πήρε λίγες πρωτοβουλίες σε σχέση με άλλα ματς. Δεν του βγήκαν οι συνεργασίες και οι όποιες σέντρες επιχείρησε. Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Κρέσπο: Όχι πάντα με σιγουριά, αλλά αποφασιστικά και καίρια, κατάφερε να διώξει τις κακοτοπιές από την άμυνα της ομάδας του.

Ίνγκασον: Σκληρός και αποτελεσματικός στις μονομαχίες που έδωσε, τόσο μέσα όσο κι έξω από την περιοχή.

Μάτος: Θα μπορούσε να σκοράρει σε φάσεις με κεφαλιές του, πήρε μέτρα όταν χρειαζόταν, είχε και καλές αμυντικές ενέργειες.

Αουγκούστο: Είχε ένα καλό σουτ στο 10′, προσπάθησε να μεταφέρει σωστά την μπάλα από την άμυνα προς τα μπροστά, δεν έκανε λάθη, αλλά δεν είχε και πάντα καθαρό μυαλό

Μίσιτς: Αυτή τη φορά κινήθηκε σε ρηχά νερά, χωρίς μεγάλη επιρροή στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Είχε πάντως 2-3 καλές στιγμές επιθετικά, αλλά και λάθη στη μεσαία γραμμή.

Βιεϊρίνια: Έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός και ως δεξί εξτρέμ. Στο πρώτο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες, προσπαθώντας να βρει και ο ίδιος ρυθμό. Τα κατάφερε με την ασίστ στον Σφιντέρσκι για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, πέρα από ένα σουτ στο 66′, δε φάνηκε ιδιαίτερα.

Ελ Καντουρί: Σχεδόν άφαντος στο πρώτο ημίχρονο, ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα. Στο δεύτερο τα πήγε καλύτερα με κάποιες κομβικές ενέργειες, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Μπίσεσβαρ: Συμμετείχε, έκανε τελικές, έβγαλε πάσες σε συμπαίκτες του. Σχεδόν όλα όμως με πολύ “μπερδεμένο” μυαλό και χωρίς αποτέλεσμα.

Σφιντέρσκι: Πέτυχε ένα υπέροχο γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, ακόμα ένα που κακώς ακυρώθηκε, αλλά είχε και μια μεγάλη ευκαιρία σε κενή εστία στο 45′. Σχεδόν πάντα μέσα στις φάσεις και σε κατάλληλες θέσεις.

Άκπομ: Έδειξε αμέσως τον δυναμισμό του στο γήπεδο, “γέμισε” την περιοχή, είχε ευκαιρία να σκοράρει. Έκανε όσα έπρεπε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Λημνιός: Έδωσε περισσότερη διεισδυτικότητα στη δημιουργία του ΠΑΟΚ, είχε σέντρες και γενικά βοήθησε.

Μαουρίσιο: Μπήκε αργά, είχε ένα λάθος, αλλά δεν πρόλαβε να εγκλιματιστεί.

inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.