Ads Top

Η φοβερή ατάκα του Μοντεστό σε αφιέρωμα για τον Καρεμπέ!


Ο Φρανσουά Μοντεστό μίλησε στο γαλλικό δίκτυο RMC σε αφιέρωμα για τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, και έκλεψε τις εντυπώσεις με μία απίθανη ατάκα για την Ελλάδα. (VIDEO)
"Ο Καρεμπέ βασιλιάς της Αθήνας". Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (1/11) από το γαλλικό δίκτυο RMC, αφιερωμένη στον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, για τα καθήκοντά του και τη ζωή στη χώρα μας.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Φρεντ Πικιόν, ταξίδεψε στη χώρα μας και μίλησε με τον Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και τους Φρανσουά Μοντεστό, Ματιέ Βαλμπουενά, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Πιέρ Ισά, αλλά και απλούς φίλους των "ερυθρόλευκων".

Όλα τα λεφτά ήταν η ατάκα του Φρανσουά Μοντεστό, πρώην chief scout του Ολυμπιακού και νυν τεχνικού διευθυντή της Νότιγχαμ Φόρεστ: "Πάντα λέω το ίδιο πράγμα. Την πρώτη φορά κλαίμε γιατί δεν θέλουμε να έρθουμε στην Ελλάδα και τη δεύτερη κλαίμε γιατί δεν θέλουμε να φύγουμε από εδώ".
Ο Πικιόν, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, συναντά τον Καρεμπέ και αφού του λέει για τον καλό καιρό της Ελλάδας, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού απαντά: "Είναι ο ήλιος της Ελλάδας. Ο ολυμπιακός είναι το κλαμπ που με έφερε εδώ ως παίκτη και η ομάδα που μου ζήτησε να επιστρέψω".
Ακολουθεί η ατάκα του Μοντεστό και στη συνέχεια τοποθετείται για τον Καρεμπέ ο Μαροκινός φορ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί: "Είναι ο 12ος παίκτης. Τα πάντα περνούν από αυτόν". Ο Βαλμπουενά ανέφερε: "Δεν είναι όλη την ώρα εδώ, αλλά κάνει τη δουλειά κάτω από τη... σκιά".
Μιλάει και ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πιέρ Ισά: "Σκέφτομαι ότι βρήκε το δρόμο του, ο Ολυμπιακός ήταν το πεπρωμένο του. Τον βλέπω στον πάγκο όπως αντιδρά και με εκπλήσσει". Ο Καρεμπέ συμπληρώνει στο video που παρέθεσε το RMC ως πρώτη γεύση γι' αυτό που θα ακολουθήσει: "Πρέπει να είσαι χαμαιλέων όταν πηγαίνεις σε ένα μέρος, να προσαρμόζεσαι".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.