Ads Top

Αγοράζει πασίγνωστο site και εφημερίδα ο Μαρινάκης!


Σαρώνει παντού το αφεντικό του Ολυμπιακού, δείτε ποιο είναι το νέο του επιχειρηματικό σχέδιο!
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού συνεχίζει τις επενδύσεις βλέποντας άλλη μια νέα ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στοχεύει στην διεύρυνση των μέσων ενημέρωσης υπό την κατοχή του. Ο Έλληνας εφοπλιστής που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της ενασχόλησης του με τον Ολυμπιακό έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να ισχυροποιήσει την θέση του εκτός από τον χώρο του ποδοσφαίρου και στον χώρο των μίντια.

Μετά από την τηλεοπτική άδεια που πήρε στα χέρια του με την ίδρυση του One Channel, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει άνοιγμα και στον χώρο της ιντερνετικής – και όχι μόνο – ενημέρωσης. Η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του ΔΟΛ ήταν η αρχή μιας και τα σχέδια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού είναι ακόμη μεγαλύτερα. Έτσι εκτός του ΔΟΛ (Βήμα, Νέα και in.gr) οι πληροφορίες θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κινείται τελευταία και για την αγορά της οικονομικής εφημερίδας «Ναυτεμπορική».

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού εκτός του χώρου του ποδοσφαίρου και της ναυτιλίας φιλοδοξεί να ισχυροποιηθεί και στο χώρο της ενημέρωσης. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη αγάπη του Έλληνα εφοπλιστή κάτι που το έδειξε από την πρώτη στιγμή, όταν και αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένει πιστός φίλαθλος της ομάδας που αγάπησε από μικρό παιδί.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.