Ads Top

«Χάρμα ιδέσθαι o Σφιντέρσκι, αεράτος ο Στοχ!»


Ποιοι ξεχώρισαν στην άνετη νίκη του ΠΑΟΚ.
Η παρουσία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λαμία και τη νίκη με 3-0.
Ζίβκοβιτς: Λίγες φορές ασχολήθηκε με το παιχνίδι καθώς η μπάλα δεν έφτανε στην περιοχή του. Όποτε χρειάστηκε, ήταν θετικός και σοβαρός.

Γιαννούλης: Συνεχίζει την εξαιρετική του παρουσία. Κάλυψε εξαιρετικά όλη την αριστερή πλευρά, έπαιξε άμυνα, έβγαλε κούρσες και σέντρες, είχε και την ασίστ στο 2-0 και την κεφαλιά του Λημνιού.

Κρέσπο: Δεν ίδρωσε ιδιαίτερα γιατί δε χρειάστηκε. Ήταν παρών όταν έπρεπε και όπου έπρεπε. Στάθηκε άτυχος στο 90′, όταν είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Ίνγκασον: Έβγαλε δυναμισμό στις αμυντικές του ενέργειες, είτε στον αέρα είτε στο χαμηλό παιχνίδι. Δεν έκανε κάποιο λάθος, έδωσε βάθος στην άμυνα και βρέθηκε κοντά στο γκολ δυο φορές.

Μάτος: Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες στη δημιουργία, συμμετείχε στο passing game, αλλά έμενε κυρίως στα μετόπισθεν. Στο τελευταίο 10λεπτο μετακόμισε… μπροστά, είχε σέντρες και δυο προσπάθειες για γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

Αουγκούστο: Δεν του βγήκαν κάποιες εμπνεύσεις στις κάθετες πάσες, ήταν πάντως σωστός τακτικά και στις τοποθετήσεις του μέσα στο γήπεδο.

Μίσιτς: Έβγαλε… καντάρια ποιότητας μέσα στο γήπεδο με τις ενέργειές του. Πέτυχε το 1-0 με σουτ, είχε ωραίες πάσες και προσωπικές ενέργειες, κάλυψε πολλούς χώρους. “Γεμάτο” ματς.

Λημνιός: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και σήμερα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αναστάτωνε συνέχεια την αντίπαλη άμυνα με τις προσπάθειές του, πέτυχε γκολ με κεφαλιά, ενώ κάλυπτε καλά και τα αμυντικά του καθήκοντα.

Στοχ: Φανερά πιο «αεράτος» από το ξεκίνημα της σεζόν, ορεξάτος, δραστήριος και ουσιαστικός. Είχε σημαντική συμβολή στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με προσωπικές προσπάθειες αλλά και συνεργασίες. Είχε ζτην ασίστ στο 3-0 του Σφιντέρσκι αλλά και τελικές για να πετύχει ο ίδιος κάποιο γκολ.

Μπίσεσβαρ: Παραδόξως δεν είχε συμμετοχή στα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά σε πολλές από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Είχε ενέργειες που οι συμπαίκτες του δεν εκμεταλλεύτηκαν, αλλά και ο ίδιος δεν ήταν ουσιαστικός στις δικές του τελικές προσπάθειες.

Σφιντέρσκι: Χάρμα ιδέσθαι το γκολ με το τακουνάκι στο 3-0. Γενικά ενεργός και δραστήριος μέσα στην περιοχή, θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, με μεγαλύτερη ευκαιρία το σουτ το δοκάρι στο 76′.

Εσίτι: Σοβαρός στο διάστημα που αγωνίστηκε, προσαρμόστηκε γρήγορα και έκανε σωστά τις δουλειές του στο χώρο του κέντρου.

Ζαμπά: Είχε κάποιες ημιτελείς προσπάθειες, χωρίς κάτι παραπάνω…

Βιεϊρίνια: Και μόνο που μπήκε στο 84′ ήταν σα να πέτυχε χατ-τρικ. Η καλύτερη είδηση της βραδιάς.

inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.