Ads Top

Ο Σφιντέρσκι κυνηγάει τον Λεβαντόφσκι!


Τρελαίνει κόσμο ο άσος του ΠΑΟΚ και σπάει όλα τα ρεκόρ!
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι σκοράροντας και στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με 3-0 έφτασε τα 6 γκολ σε 7 αγώνες πρωταθλήματος.
Καθώς είναι και μόλις 22 ετών (οδεύει προς τα 23…) βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των συμπατριωτών του.

Στη λίστα με τα γκολ που έχουν σημειώσει φέτος οι Πολωνοί ποδοσφαιριστές στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας φιγουράρει το… βαρύ πυροβολικό της Μπάγερν Μονάχου, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που έχει σημειώσει μέχρι τώρα 12 γκολ σε οκτώ ματς, ενώ ακολουθεί ο Καμίλ Βίλτσεκ της Μπρόντμπι, με 12 γκολ σε 13 αναμετρήσεις, ενώ ο Σφιντέρσκι είναι στην τρίτη θέση με έξι γκολ σε εφτά ματς πρωταθλήματος.

Οι Πολωνοί δεν άφησαν ασχολίαστο και το εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι που σημείωσε ο Σφιντέρσκι απέναντι στην Λαμία, σημειώνοντας ότι μοιάζει με την… σπεσιαλιτέ του σπουδαίου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που έχει σημειώσει πολλά τέτοια γκολ στην πλούσια καριέρα του.

«Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σφιντέρσκι ανέβασε την επίδοση του στο σκοράρισμα. Ο 22χρονος επιθετικός σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ στο 3-0 του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λαμία. Ο πρώην παίκτης της Γιαγκελόνια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα αριστοτεχνικό τακουνάκι, ακριβώς όπως το συνηθίζει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σφιντέρσκι έφτασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 1 και φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη του ΟΦΗ, να τον ακολουθεί με δύο γκολ λιγότερα», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο των Πολωνών για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Δείτε παρακάτω την λίστα με τους κορυφαίους Πολωνούς σκόρερ φέτος:

inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.