Ads Top

Ποιος Τσιμίκας και Ποντένσε; Ποιος τρέλανε όλη την Ευρώπη με Μπάγερν!


Δεν έχει γραφτεί ξανά, δείτε ποιος...τρέλανε όλη την Ευρώπη στο ματς με την Μπάγερν!
Εξαιρετικά κερδισμένος είναι ο Ολυμπιακός, που έχει στον πάγκο του τον Πορτογάλο. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει αγαπηθεί από του φιλάθλους των Πειραιωτών, παρότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει κάποιον τίτλο.
Πέδρο Μάρτινς: Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει αγαπηθεί από του φιλάθλους των Πειραιωτών, παρότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει κάποιον τίτλο. Και κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο. Ο πάγκος των Ερυθρόλευκων δεν είναι εύκολος για κανέναν ποδοσφαιριστή, καθώς πρώτος από όλους σε περίπτωση ήττα την πληρώνει ο προπονητής.

Όμως ο Πέδρο Μάρτινς έχει μεταμορφώσει τον Ολυμπιακό. Με υπομονή και πολύ δουλειά ο Πορτογάλος έχει αλλάξει τόσο το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας όσο και την νοοτροπία της στο γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι αποδίδουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολυμπιακός την «έπαιξε» στα ίσα, δεν κλείστηκε πίσω, και αν ήταν λίγο πιο τυχερός – ή ικανός- θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Ο Ολυμπιακός είναι κερδισμένος από τον Μάρτινς, χωρίς αμφιβολία. Όμως και ο Μάρτινς κερδίζει από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος με τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού -ιδιαίτερα αυτές στο Champions League- έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του ως προπονητής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αργά η γρήγορα κάποιο σύλλογος από το εξωτερικό θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.