Ads Top

Πέφτουν οι υπογραφές με το «τούρμπο» στον Ολυμπιακό!


Θετικές εξελίξεις στο λιμάνι μετά το σήριαλ του καλοκαιριού. Η κίνηση-ματ με τον Μπρούνο Γκασπάρ και η... καψούρα του παίκτη.
Όλο το περασμένο καλοκαίρι, παρότι δεν το «φώναζε», ούτε και το διαφήμιζε, έψαχνε πρόταση από το εξωτερικό. Όπως παραδέχθηκε, αφού έκλεισε η μεταγραφική περίοδος, ο Πέδρο Μαρτίνς αρκετές έφτασαν στα γραφεία του συλλόγου. Καμία όμως δεν ικανοποίησε τις αξιώσεις των «ερυθρόλευκων».
Φημολογείται πως δεν υπήρξε καμία που έστω να προσέγγισε τα 4 εκατ. ευρώ, που στο τέλος του καλοκαιριού αποτελούσαν το χαμηλότερο, το μικρότερο, όριο "ικανοποίησης" του Ολυμπιακού, το πόσο που θα τους κάθιζε στο τραπέζι των συζητήσεων.

Προφανής η απόσταση από τις παλαιότερες αξιώσεις των 8 και 10 εκατ. ευρώ, το γεγονός ωστόσο πως το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί ολοκληρώνεται ερχόμενο καλοκαίρι, καλώς ή κακώς, δεν επίτρεψε ιδιαίτερα περιθώρια ελιγμών από τη μεριά του Ολυμπιακού. Είπαμε όμως, πρόταση που έστω και αυτό το χαμηλότερο όριο, δεν ήρθε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν να είναι εξασφαλισμένοι. Όχι μόνο για το τώρα, αλλά και για το... αύριο, αλλά και το... μεθαύριο! Γι' αυτό και αποκτήθηκε ο Μπρούνο Γκασπάρ από τη Σπόρτινγκ. Αφενός για να δίνει βάθος στη θέση του δεξιού μπακ, πιέζοντας και τον ίδιο τον Νορβηγό, αφετέρου αν στις συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον παίκτη διαπιστωθεί απόσταση και εν τέλει προκύψει "ναυάγιο" να μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική και προφανώς μια σταθερά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο αρχηγός (και συνεπώς αγοραστεί ο Πορτογάλος από τη Σπόρτινγκ). 

Υποθετικά όλα αυτά, όλα απαραίτητα στο πλαίσιο μιας διαπραγμάτευσης και μιας προετοιμασίας για την επόμενη μέρα, αν και εφόσον χρειαστεί. Ο έμπειρος μπακ, από τις αρχές της σεζόν και αφότου ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, είχε φροντίσει δημοσίως να ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Προφανώς και σε αυτό, ανεξαρτήτως των παραπάνω, υπάρχει αμοιβαιότητα. Σε καμία όμως περίπτωση κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με τους "ερυθρόλευκους" έστω να... προσεγγίζουν από απόσταση το τρέχον συμβόλαιο του Σκανδιναβού άσου. 

Περισσότερα του 1 εκατ. ευρώ (που τώρα εισπράττει) για δεξιό μπακ ο Ολυμπιακός δεν θα (ξανά)δώσει. Οπότε είναι καθαρά στο χέρι του Ομάρ Ελαμπντελαουί το τι θα κάνει. Η αλήθεια είναι πως πίστευε πως αυτό το ποσό θα μπορούσε να το βρει εκτός συνόρων. Δεν τα κατάφερε και αυτό λειτούργησε προφανώς κατευναστικά για τις απαιτήσεις του, οι οποίες πλέον φαίνεται πως πλησιάζουν στην προσφορά που αποτελεί και το "ταβάνι" του συλλόγου.

Κι αυτό αναδεικνύεται και από την ειδησεογραφία που αποτυπώνεται στα σημερινά ρεπορτάζ και που θέλει τις επαφές των δύο πλευρών να έχουν προχωρήσει αρκετά και να είναι σε πολύ καλό και θετικό κλίμα. Τόσο που όπως εκτιμάται δεν αποκλείεται να προκύψουν και ευχάριστα, με σχετικές ανακοινώσεις, σύντομα. Για να δούμε...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.