Ads Top

Ανανεώνει από τώρα στον Ολυμπιακό, πάνω από 1 εκατ. τον χρόνο!


Το συμβόλαιό του λήγει το 2021 αλλά θέλουν να τον "δέσουν".
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πρόθεση να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου χαφ, το οποίο λήγει 2021.
Σε συζητήσεις με τον Γκιγέρμε για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2021, βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Στις τάξεις του Ολυμπιακού έχουν μείνει πλήρως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος είναι εδώ και έναν χρόνο αναντικατάστατος από τον Πέδρο Μαρτίνς. Άλλωστε εκείνος είχε εισηγηθεί την αγορά του από την Λα Κορούνια και η διοίκηση την είχε κάνει πράξη με ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, και ο 28χρονος άσος είναι πολύ ευχαριστημένος στους Πειραιώτες, τόσο από την παραμονή του στην Ελλάδα όσο και από το γεγονός ότι μετά από χρόνια αγωνίζεται σε μια ομάδα που δεν παλεύει για να σωθεί αλλά πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και συμμετέχει πλέον στο Champions League.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται στις αρχές του 2020 να αρχίσουν οι συζητήσεις μεταξύ διοίκησης και Γκιγέρμε, ο οποίος είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ με ένα ποσό περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.