Ads Top

"Πόλεμος" Καραπαπά - Σαββίδη με "σκληρές" εκφράσεις (pic)


Ο Κώστας Καραπαπάς προέβη σε "αιχμηρή" ανάρτηση κατά του Δικεφάλου, προκαλώντας την απάντηση τόσο του Γιώργου Σαββίδη  όσο και του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα.
Ο Κώστας Καραπαπάς άφησε αιχμές για όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, ενώ προέβη επίσης και σε ανάρτηση για έναν... νάνο.



Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε με "σκληρές" εκφράσεις κατά του Ολυμπιακού και του Καραπαπά, ενώ στη συνέχεια θέση πήρε και ο Λευτέρης Δούκας, που "κατακεραύνωσε" τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

«Επιτέλους εμφανίστηκες χοντρέ γιατί κουράστηκα να ασχολούμαι με τον υπάλληλό σου. Δίκες για στημένα, ξυλοδαρμοί παικτών, ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων και έχεις το θράσος να κάνεις συγκρίσεις. Η παχιά κοιλιά δεν γεννά έξυπνο μυαλό», έγραψε ο Σαββίδης, ενώ ο Δούκας ανέφερε τα εξής:

«Επηρεασμένος από τον αέρα που παρασύρει ακυβέρνητα καράβια- παρά τη μετανάστευση ανακριτών σε άλλες ηπείρους- ο Κώστας ο Τσέλσι επιβεβαίωσε πως αυτός είναι ο υποβολέας των επικοινωνιακών πρακτικών της τελευταίας εβδομάδας. Προς αυτή την κατεύθυνση και οι φαντασιώσεις που επαναλαμβάνει στο παραλήρημά του, οι οποίες και προδίδουν τον εκνευρισμό ενόψει της δίκης που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή για τα στημένα παιχνίδια».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.