Ads Top

ΠΑΟΚ – Άρης: Το δίλημμα του Φερέιρα για το κέντρο


Με δεδομένο πως και οι τέσσερις μέσοι του ΠΑΟΚ είναι διαθέσιμοι για το ματς απέναντι στον Άρη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο ο Φερέιρα θα διαχειριστεί τα χαφ του, ψάχνοντας την ισορροπία και κυρίως τη «χημεία» στη μεσαία γραμμή που αποτελεί κομβικής σημασίας για την εικόνα που θέλει να έχει η ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι Αντερσον Εσίτι, Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Γιόζιπ Μίσιτς συνθέτουν την τετράδα στα χαφ.

Ο υγιής Ελ Καντουρί φάνηκε να κερδίζει την κούρσα του εσωτερικού ανταγωνισμού με το… καλημέρα, ωστόσο, οι ενοχλήσεις και τα προβλήματα τραυματισμού όπως και τα σημάδια κούρασης που παρουσιάζει ο Εσίτι στο δεύτερο ημίχρονο, οδήγησαν τον Φερέιρα αναγκαστικά σε αναπροσαρμογή πλάνου.

Στην εξίσωση της κουβέντας για τα χαφ μπήκε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Γιόζιπ Μίσιτς. Αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό, σε ένα πιο απελευθερωμένο ρόλο, ο Κροάτης σφράγισε τη νίκη με τον Παναιτωλικό και άρπαξε την ευκαιρία του Φερέιρα απ΄τα μαλλιά δεδομένου πως ο προπονητής του τον συνεχάρη δημοσίως.

Στα ματς που ακολούθησαν με Πανιώνιο και Ατρόμητο, ο Κροάτης πήρε φανέλα βασικού και -μάλιστα- στο Περιστέρι φρόντισε να κάνει ένα από τα πιο ουσιαστικά παιχνίδια με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, έχοντας ψυχρό και «καθαρό» μυαλό σε σημεία που ο ΠΑΟΚ έδειξε να καταβάλλεται από έλλειψη συγκέντρωσης.

Πλέον, ενόψει του τοπικού ντέρμπι, μένει να φανεί ποιο δίδυμο θα χρησιμοποιήσει ο Φερέιρα και αν θα ξεκινήσει τον Κροάτη όπως και φυσικά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το ποιος θα παίξει δίπλα στον Μίσιτς.

Θα είναι αυτός ο Εσίτι ή θα… τολμήσει ο Φερέιρα, ένα δίδυμο Μίσιτς-Ελ Καντουρί στο κέντρο του ώστε να κάνει ακόμη πιο επιθετικό το σύνολο του και να πιέσει τον αντίπαλο.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.