Ads Top

Νόριτς - Μαν. Σίτυ: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε!


Η Μάντσεστερ Σίτυ θα επισκεφτεί σήμερα τον Κάροου Ρόουντ με σκοπό να κάνει το καθήκον της και να φύγει με το πολυπόθητο τρίποντο από εκεί. Βέβαια θα πρέπει να αντιμετωπίσει την σκληροτράχηλη Νόριτς που παρά τις απουσίες έχει δείξει ότι δεν χαρίζετε σε κανέναν.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης
Η Νόριτς παρόλο που αποτελεί νεοφώτιστη έχει καταλάβει τι σημαίνει Πρέμιερ Λίγκ αφού μέσα σε ένα μήνα αντιμετώπισε τις δύο διεκδικήτριες του τίτλου αλλά και την Τσέλσι που ανήκει στο Big 4. Παρά το πρώτο ματς, στα υπόλοιπα τα πήγε περίφημα και έδειξε ότι ήρθε για να μείνει στην Πρέμιερσιπ. Βέβαια τα Καναρίνια έχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών ιδιαίτερα στην άμυνα και θα πρέπει σήμερα να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στο επιθετικό παιχνίδι της Μαν Σίτυ. Τα ισοπεδώνουν όλα οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα στο πέρασμα τους αφού όλοι βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα και είναι ασταμάτητοι.

Η Νόριτς παίζει με επιθετικό στυλ αλλά όπως τόνισε και ο προπονητής της Ντάνιελ Φάρκε με τις απουσίες που έχει δεν μπορεί να παρκάρει πούλμαν στο ματς με την Μαν Σίτυ. Για αυτό θα παίξει με αυτόν τον τρόπο και εναντίον της παρέας του Αγκουέρο προσπαθώντας να κρατήσει μπάλα, να δημιουργήσει φάσεις και να τροφοδοτηθεί κυρίως ο Πούκι για να σκοράρει. Εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι ενδεκαδάτοι Trybull, Timm Klose, Onel Hernandez και Christoph Zimmerman,Mario Vrancic, Leitner και Godfrey ενώ ο αρχηγός της ομάδας και κεντρικός αμυντικός Grant Hanley επανήλθε από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο όπως πολύ πιθανόν και ο έμπειρος τερματοφύλακας Tim Krul.

Πολλούς πειραματισμούς αναμένεται να κάνει ο Φάρκε κυρίως στην άμυνα αφού έχει αποδεκατιστεί η ομάδα του λόγω τραυματισμών.  Φανέλα βασικού είναι πολύ πιθανόν να δουν οι Αλεξάντερ Τέττυ και ο νεό-αποκτηθείς Ιμπραχίμ Αμπαντού, ενώ το να επιλέξει για το βασικό σχήμα τον Γκόντφρευ είναι μια κίνηση με μεγάλο ρίσκο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει τους δικούς του πονοκεφάλους με τραυματισμούς αμυντικών αφού ο Λαπόρτ διαγνώστηκε με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι και θα μείνει εκτός μέχρι τον Φεβρουάριο περίπου, βέβαια ο Στόουνς ξεπέρασε το πρόβλημα με τον τραυματισμό του και λογικά μαζί με τον Οταμέντι θα είναι το δίδυμο της άμυνας των φιλοξενουμένων.

Επιστρέφει και ο Μεντύ από τον τραυματισμό του δημιουργώντας ανταγωνισμό για την θέση του αριστερού μπακ με τον Ζιντσένκο, ο οποίος έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά στον ρόλο του ενώ έξω θα μείνει ο Γκουντογκάν λόγω ίωσης.

Όλα τα αστέρια της Μαν Σίτυ στην επίθεση είναι στην διάθεση του Πεπ μετά και την επιστροφή λόγω τραυματισμού του Γκαμπριελ Χεσούς και αναμένεται να συνεχίσουν να σκοράρουν κατά ριπάς όπως στο τελευταίο ματς με την Μπράιτον ( 4-0).

Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι η Μαν Σίτυ είναι σε 25 ματς αήττητη εναντίον των νεοφώτιστων ομάδων με την τελευταία ήττα να χρονολογείται  από τον Μάρτιο του 2015 εναντίον της Μπέρνλι
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.