Ads Top

Δίδυμο Γκερέρο-Ελ Αραμπι και Λοβέρα σκέφτεται ο Μαρτίνς!


Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για τη νέα τριάδα αγώνων του Ολυμπιακού μέχρι την επόμενη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Μία νέα τριάδα σημαντικών αγώνων έρχεται για τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά την ομάδα της Φθιώτιδας οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και λίγες μέρες αργότερα θα παίξουν με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προτού έρθει η νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Στα λεπτά του ματς στο ΟΑΚΑ, ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε κάτι που δεν είχε κάνει σε κανένα από τα προηγούμενα των «ερυθρολεύκων».

Χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον Ελ Αραμπί αντί του Ποντένσε και τον τοποθέτησε δίπλα στον Γκερέρο, κάτι που δείχνει πως σκέφτεται σοβαρά το δίδυμο στην επίθεση.

Αυτή η δοκιμή δεν λέει πως σίγουρα θα γίνει κάτι στα επόμενα παιχνίδια, αλλά σίγουρα ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει στο μυαλό του τη συγκεκριμένη τακτική.

Από εκεί και πέρα, ο Μάξι Λοβέρα περιμένει την πρώτη του ευκαιρία σε αγώνα του Ολυμπιακού, κάτι που φαίνεται πως δεν θα αργήσει να συμβεί σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια, στη θέση του Μασούρα ή του Ποντένσε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.