Ads Top

Τα δύο μεγάλα "μπαμ" που πάλεψε ο Σαββίδης!


Ποιους "χτύπησε" και γιατί δεν προχώρησαν - Όλα τα ονόματα, δεν έχουν γραφτεί ως τώρα στα ΜΜΕ!
Το μεγαλύτερο βάρος στη φετινή μεταγραφική περίοδο για τον Δικέφαλο του Βορρά έπεσε στην απόκτηση μέσου. Πολύ νωρίς αποκτήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ως παίκτης με μεγάλη προοπτική. Έπειτα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έψαχναν τον έτοιμο μέσο θα κάλυπτε το βασικό κενό στο κέντρο. Ποιοι ήταν οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ, προτού αποκτηθεί ο Νιγηριανός χαφ.
ΠΑΟΚ: Το μεγαλύτερο βάρος στη φετινή μεταγραφική περίοδο για τον Δικέφαλο του Βορρά έπεσε στην απόκτηση μέσου. Πολύ νωρίς αποκτήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ως παίκτης με μεγάλη προοπτική. Έπειτα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έψαχναν τον έτοιμο μέσο θα κάλυπτε το βασικό κενό στο κέντρο.

Η τελική επιλογή του ΠΑΟΚ ήταν ο Αντερσον Εσίτι. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, υπήρχαν όμως και άλλες περιπτώσεις παικτών που είχε προτείνει ο Αμπέλ Φερέιρα, αλλά δεν προχώρησαν για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Ο Ζοάο Παλίνια παρέμεινε στην Μπράγκα αφού ο πρόεδρος της Αντόνιο Σαλβαδόρ δεν δέχθηκε να σπάσει ο δανεισμός και να ενεργοποιηθεί η συμφωνία των 4 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του παίκτη από την Σπόρτινγκ στον ΠΑΟΚ.

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς, παρότι ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι, δεν έγινε τελικά κάτοικος Τούμπας, καθώς η Κάλιαρι έβαζε συνεχώς εμπόδια στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Ο Κροάτης μέσος, έχοντας απόλυτη εκτίμηση στο πρόσωπο του Φερέιρα είχε διαμηνύσει ότι θα περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή πιέζοντας για τον δανεισμό του από την ιταλική ομάδα. “Η πρώτη επιλογή μου είναι ο ΠΑΟΚ και αμέσως μετά η Χάιντουκ”, είχε διαμηνύσει στους ανθρώπους του Δικεφάλου, αλλά ο αποκλεισμός σοκ από την Σλόβαν ακύρωσε τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν να γίνει αυτός ο “γάμος”.

Πριν αποκτηθεί ο Εσίτι, ο ΠΑΟΚ είχε ασχοληθεί και με την περίπτωση του Τζιανελί Ιμπουλά. Ο 26χρονος Κονγκολέζος πήγε τελικά δανεικός στην Λέτσε και έγινε συμπαίκτης με τον Σάκχοφ. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τον αποκτήσει ως δανεικός, αλλά η οψιόν αγοράς θα ήταν μάλλον άπιαστη.

Ο Εσπόζιτο, ο Στάγκε και ο Ιτουράσπε

Ακόμη μία περίπτωση που επανεξετάστηκε από τη στιγμή που ο Αμπέλ Φερέιρα ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ ήταν του Αντέρ Ιτουράσπε. Ο 30χρονος Βάσκος που είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο και στις αρχές του καλοκαιριού, άρεσε στον Πορτογάλο τεχνικό, κρίθηκε όμως προτιμότερο ο ΠΑΟΚ να πάει σε έναν νεότερο ηλικιακά παίκτη, παρότι ήταν ελεύθερος και τελικά κατέληξε στην Εσπανιόλ.

Υπάρχουν, όμως και δύο περιπτώσεις που τα ονόματά τους δεν είχαν «παίξει» στον Τύπο. Η πρώτη είναι του Εντού Εσπόζιτο, του 23χρονου Ισπανού μέσου που αγωνιζόταν στην Λα Κορούνια και έναντι 4 εκατ. ευρώ (περίπου το ποσό που κατέβαλε ο ΠΑΟΚ για τον Εσίτι) πήρε μεταγραφή στην Ειμπαρ.

Η δεύτερη είναι του Γενς Στάγκε, του 22χρονου, ύψους 1.87μ, Δανού μέσου που απέκτησε στις αρχές Ιουλίου η Κοπεγχάγη από την Άααρχους. Η πρωταθλήτρια Δανίας απέκτησε τον νεαρό μέσο έναντι 2 εκατ. ευρώ και στα πρώτα επίσημα ματς κατάφερε να πάρει θέση δίπλα στον Ζέκα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.