Ads Top

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League!


Δείτε το προφίλ των Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ντάνταλκ που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ. 
Ο ΠΑΟΚ αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League αντιμετωπίζοντας στα playoffs μία εκ των Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ντάνταλκ.

Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League από τη βοσνιακή Σουτιέσκα στα πέναλτι και συνέχισε στον δεύτερο προκριματικό του Europa League αποκλείοντας την Φερονικέλι από το Κόσσοβο με δύο νίκες (2-1 και 2-0). Φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας, έχει έδρα το «Τεχελνέ Πόλε» (25.000) και χρώματα το γαλάζιο και άσπρο. Προπονητής της είναι ο Γιαν Κοζάκ, που έχει περάσει ως παίκτης από τη Λάρισα. Στο ρόστερ της ανήκει ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Τζοβάρας από τον ΠΑΟΚ.

Η Ντάνταλκ είναι πρωταθλήτρια Ιρλανδίας και στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League απέκλεισε την λετονική Ρίγα στα πέναλτι, ενώ στον δεύτερο γύρο αποκλείστηκε με 1-1 και 3-0 από την Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν. Ιδρύθηκε το 1903, έχει έδρα το «Όριελ Παρκ» (4.500 θεατών) και χρώματα το άσπρο και το μαύρο. Προπονητής της είναι ο Βίνι Περθ και δεν έχει κάποιον γνωστό παίκτη στις τάξεις της.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.