Ads Top

"Τρέλα" Λουτσέσκου στο ασιατικό Champions League για το 4-2 της Αλ Χιλάλ


Την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ έπαιζε στο Champions League με τον Άγιαξ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου νικούσε στην ασιατική έκδοση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την μεγάλη αντίπαλη της Αλ Χιλάλ, Αλ Αχλί με 4-2.
Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό του Champions League, ο πρώην προπονητής των νταμπλούχων, Ραζβάν Λουτσέσκου έδινε τη δική του μάχη στην ασιατική έκδοση της προαναφερθείσας διοργάνωσης και μάλιστα σε ντέρμπι, αφού η Αλ Χιλάλ έπαιζε εκτός έδρας με την Αλ Αχλί.

Η διακύμανση του αγώνα φοβερή, καθώς η "Ρεάλ Μαδρίτης της Ασίας" βρέθηκε να χάνει με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου πήραν τα πάνω τους και με οδηγό τον Γκομίς (έκανε χατ-τρικ) κατάφεραν να νικήσουν με 4-2 και πηγαίνουν στη ρεβάνς της 13ης Αυγούστου με αέρα φαβορί.

Όταν η Αλ Χιλάλ σκόραρε το νικητήριο γκολ, οι αντιδράσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν μοναδικές. Ο Ρουμάνος τεχνικός πανηγύρισε έξαλλα και στην αλλαγή του Καρίγιο στο 82' έσπευσε να δώσει ένα φιλί στον ποδοσφαιριστή που απέσυρε από την αναμέτρηση.

Δείτε το video:



sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.