Ads Top

ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Έλληνα άσο από Φερέιρα!


Εξέλιξη που δεν περιμέναμε στον ΠΑΟΚ - Τι αποφάσισε με Έλληνα άσο ο Φερέιρα!
Χωρίς τους τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντούγκλας Αουγκούστο, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει την αποστολή του Δικεφάλου για την αυριανή αναμέτρηση. Σε αυτή βρίσκεται όμως για πρώτη φορά ο Λάζαρος Λάμπρου, για τον οποίο ωστόσο υπάρχει έντονη φημολογία πως θα φύγει από την Τούμπα!

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα και να υποδεχθεί τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, στην μοναδική προπόνηση με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πριν το παιχνίδι κόντρα στους Κυανέρυθρους ασχολήθηκε με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, στην προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (31.08) στο γήπεδο της Τούμπας, δίνοντας έμφαση και στις στημένες και στατικές φάσεις.

Εκτός μάχης από το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο βρίσκονται οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο , οι οποίο τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με Σλόβαν και έχουν ξεκινήσει ήδη θεραπείες, όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μάχη με τον Πανιώνιο είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Λάμπρου, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Άκπομ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.