Ads Top

Ποιος Σα και ποιος Βαλμπουενά; Άλλος «τρέλανε» τον Μαρτίνς!


Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό, έχει... μάτι ο Πορτογάλος - Μεγάλη δικαίωση για τον Μαρτίνς η εμφάνισή του!
Ο Ολυμπιακός έδειξε σοβαρό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος κόντρα στην Μπασακσεχίρ και εξασφάλισε την παρουσία του στα Play Off του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ο Ολυμπιακός έδειξε σοβαρό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος κόντρα στην Μπασακσεχίρ και εξασφάλισε την παρουσία του στα Play Off του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην αλλαγή εικόνας της Ελληνικής ομάδας είχε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Ποντένσε και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη επί των Τούρκων με 2-0.

Ο 20χρονος πρόλαβε, μέσα σε 20 λεπτά περίπου, να κάνει αισθητή την παρουσία του. Κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση όταν ο Ματιέ Βαλμπουενά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Κάτι που έκανε θετική εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας είναι η αντίδραση που έβγαλε ο νεαρός. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είχε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση εκείνος έμεινε προσγειωμένος μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Κερδίζει τον Πέδρο Μαρτίνς

Μπορεί αρκετοί να ξαφνιάστηκαν με την εικόνα του νεαρού, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι μέσα σε αυτούς. Όχι φυσικά γιατί δεν έμεινε ευχαριστημένος,αλλά γιατί γνωρίζει από τις προπονήσεις ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ο 21χρονος Σέρβος εξτρέμ αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους» και αγωνίστηκε στη Ραντνίτσκι Νις ως δανεικός τη σεζόν που μας πέρασε. Εκεί, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν εντυπωσιακός. Μέτρησε 7 γκολ και 12 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας εκ των κορυφαίων παικτών της σέρβικης ομάδας.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.