Ads Top

Είπε το «ναι» και έρχεται ο Μπενζιά!


Ο Γιασίν Μπενζιά αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού και είναι θέμα χρόνου να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα γίνει εντός των ημερών ο Γιασίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός επιτελικός μέσος αποδέχτηκε την πρόταση των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι θα τον αποκτήσουν από τη Λιλ ως δανεικό για ένα χρόνο.
O Αφρικανός μεσοεπιθετικός είχε δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό εδώ και μέρες, έβλεπε με θετικό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά το deal κολλούσε καθώς ο Μπενζιά διαφωνούσε με τη Λιλ σε θέματα που αφορούσαν το συμβόλαιό του (λήγει το 2021).

Στην Ελλάδα και στον Πειραιά θα συναντήσει δύο παλιόφιλους. Τον Χιλάλ Σουντανί, συμπαίκτη του στην Εθνική Αλγερίας, αλλά και το περσινό του ταίρι στη Φενέρ, τον Ματιέ Βαλμπουενά. Έχει μιλήσει ήδη και με τους δύο, αλλά και με τον Πεδρο Μαρτίνς, ο οποίος του εξήγησε και πόσο τον θέλει, αλλά και τον ρόλο που σκοπεύει να του αναθέσει.

Ο Μπενζιά γεννήθηκε στο Σεντ Ομέν λεζ Ελμπέφ και είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Λιόν. Το 2015 πωλήθηκε στη Λιλ αντί 1.000.000 ευρώ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, ως συμπαίκτης του Ματιέ Βαλμπουενά.

Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης 13 φορές στη SuperLig, οκτώ εξ αυτών στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.