Ads Top

Καμαρά ή Βαλμπουενά, ιδού η απορία!


Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει μόνο αυτό το δίλημμα για τον αγώνα της Τετάρτης με την Μπασακσεχίρ. 
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με την Μπασακσεχίρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κορυφώνεται. Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει ένα δίλημμα για τον αγώνα της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη (20:45). Αν θα χρησιμοποιήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά ή τον Μαντί Καμαρά…

Ο πρώτος έχει την κλάση, την εμπειρία, αλλά και τη… γνώση των τουρκικών ομάδων (από τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε), ο δεύτερος θα προσφέρει μεγαλύτερη ανασταλτική οχύρωση και περισσότερα τρεξίματα στο κέντρο. Ανάλογα με την επιλογή που θα γίνει θα δούμε τους «ερυθρόλευκους» με 4-2-3-1 ή 4-3-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν ολοκλήρωσε τη χθεσινή προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για το ταξίδι στην Πόλη.

Σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα κάνουν στους παίκτες τους μια πρώτη ανάλυση της Μπασακσεχίρ μέσω βίντεο.

Το τεχνικό τιμ έχει κάνει φύλλο και φτερό την τουρκική ομάδα και θα αναλύσει στους ποδοσφαιριστές τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.