Ads Top

Ο πρώτος στόχος του Μαρτίνς για την μάχη με τους Τούρκους


Έχει «μαλλιάσει η γλώσσα» του Πορτογάλου τις τελευταίες μέρες καθώς ο 49χρονος τεχνικός δεν σταματά να λέει στους παίκτες του ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί. 
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ στο Καραϊσκάκη με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς να προειδοποιεί τους παίκτες του πως το παιχνίδι με τους Τούρκους δεν θα είναι εύκολο.

Έχει «μαλλιάσει η γλώσσα» του Πορτογάλου τις τελευταίες μέρες καθώς ο 49χρονος τεχνικός δεν σταματά να λέει στους παίκτες του ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί.

Ο Μαρτίνς δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην προετοιμασία της ομάδας για την μεγάλη αναμέτρηση και ο πρώτος στόχος του έμπειρου τεχνικού είναι να «φτιάξει» τους παίκτες του για το σπουδαίο παιχνίδι.

Να τους δώσει να καταλάβουν πως παρά τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα στην Πόλη, δεν έχει κριθεί το παραμικρό καθώς η Μπασάκσεχιρ θα έρθει στην Αθήνα για να ρισκάρει.

Το πρώτο ζητούμενο λοιπόν για τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά είναι να καταλάβουν καλά οι παίκτες του τις δυσκολίες που θ’ αντιμετωπίσουν στην ρεβάνς με τους Τούρκους.

Γι’ αυτό και ο Μαρτίνς μιλάει συνεχώς στους ερυθρόλευκους για τον αγώνα και γι’ αυτό αναλύει διεξοδικά τον τρόπο παιχνιδιού της τουρκικής ομάδας.

Για να προετοιμάσει τους παίκτες του να μπουν για «μάχη» στο γήπεδο και όχι για έναν ακόμα αγώνα. Γιατί η κόντρα με τη Μπασάκσεχιρ θα είναι «μάχη» από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Μαρτίνς θεωρεί πως αυτό είναι το πρώτο αποφασιστικό βήμα που θα πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι, ώστε να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Να δείξουν την σωστή νοοτροπία προκειμένου ν’ αποφύγουν τις «παγίδες».

Ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρόλευκων τονίζει συνεχώς στους παίκτες του πως δεν επιτρέπεται καμιά χαλάρωση.

Γνωρίζει ο Πορτογάλος ότι αν οι παίκτες του πιστέψουν πως η πρόκριση κρίθηκε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, θα έχουν κάνει ένα μεγάλο δώρο στην αντίπαλο τους.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο πρώτος στόχος του Μαρτίνς για την ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ είναι να βάλει τους παίκτες του σε διαδικασία μάχης.

Κι αυτό σημαίνει πως ο Πορτογάλος θα επιμείνει και στην αυριανή προπόνηση στην ανάλυση του παιχνιδιού της τουρκικής ομάδας, σε μια προσπάθεια να κρατήσει σε εγρήγορση τους ερυθρόλευκους.

Το θετικό είναι πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα και ότι θα πρέπει να παίξουν καλύτερα απ’ το πρώτο ματς για να πετύχουν τον στόχο τους. Τους το είπε άλλωστε ξεκάθαρα και ο προπονητής τους πριν από δύο μέρες στο Ρέντη.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.