Ads Top

Από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό με εισήγηση Μαρτίνς!


Πώς οι Πειραιώτες προχωρούν την υπόθεση... θρίλερ. Η πρόταση του ΠΑΟΚ και ο... σκληρός πρόεδρος. 
Βιβλίο; Σίριαλ; Ταινία; Οτιδήποτε και αν επιλεχθεί, ίσως να είναι και… λίγο για να αποδώσει επακριβώς το παρασκήνιο, το ό,τι έχει γίνει εδώ και μήνες, όχι μόνο το καλοκαίρι, αναφορικά με την προσπάθεια ελληνικών ομάδων για την απόκτησή του. Τα μόνα, αναλλοίωτα δεδομένα σε όλον αυτόν τον… κυκεώνα που άλλαξαν στάτους στον Αργεντινό εξτρέμ της Λας Πάλμας, μετρημένα: πρώτον, η... μανία που έχει μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τον θέλει σαν τρελός στον Ολυμπιακό και αυτός ήταν ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα παράτησαν, βρίσκοντας διάφορους τρόπους να συντηρούν το ενδιαφέρον τους ακόμη και όταν δεν ήθελαν να… εμφανιστούν άμεσα ως ενδιαφερόμενοι στη Λας Πάλμας.

Εξ ου, ύστερα από διάφορες άλλες… παρακαμπτήριές προσπάθειες, η τελευταία μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία είχε φτάσει όντως πολύ κοντά στην αγορά του 22χρονου εξτρέμ, προσπερνώντας στο νήμα την Μπέρμιγχαμ, ωστόσο η αδυναμία της πλευράς του Αργεντινού να εξασφαλίσει το ιταλικό διαβατήριο, κατέστησε οποιαδήποτε σκέψη, μάταιη, αφού δεδομένα, δεν πρόκειται να έπαιρνε άδεια εργασίας για να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ.

Μετά και από αυτό λοιπόν, ο Ολυμπιακός «έπρεπε» να εμφανιστεί ως… Ολυμπιακός. Και εδώ έρχεται το δεύτερο δεδομένο. Οι απαιτήσεις της Λας Πάλμας, οι οποίες παραμένουν… ακατέβατες στα 3 εκατ. ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό, πως σε πρόταση του ΠΑΟΚ, προ καιρού, ύψους 2,6 εκατ. ευρώ, οι νησιώτες αρνήθηκαν και  μάλιστα με… ευκολία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συζητάνε το οτιδήποτε αν στην πρόταση δεν υπάρχει το «3» μπροστά στο επταψήψιο προσφερόμενο ποσό για τον Ματέο Γκαρσία..

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού το γεγονός πως το συμβόλαιο του Γκαρσία ολοκληρώνεται του χρόνου, οπότε μπορεί βάσιμα να ελπίζει πως ο (ιδιόρρυθμός) πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν θα επιμείνει σε απαιτήσεις που μοιάζουν υπερβολικές. Δεδομένα,  οι «ερυθρόλευκοι»  θα το πάνε… μέχρι τέλους το συγκεκριμένο θέμα, αφού – επαναλαμβάνουμε – πρόκειται για το ποδοσφαιριστή που γουστάρει τρελά ο Μαρτίνς. Και αυτό ακριβώς είναι και το μειονέκτημα της προσπάθειας τους, αφού στη Λας Πάλμας, το γνωρίζουν…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.