Ads Top

Θέλει... Χασάν ο Μαρτίνς!


Αλλαγή προγραμματισμού στον Ολυμπιακό και μία ακόμα προσθήκη στη γραμμή κρούσης. 
Τα λέγαμε από την περασμένη εβδομάδα. Δεν υπήρχε τίποτα στα μάτια της κοινής γνώμης ως προς το μεταγραφικό κομμάτι του Ολυμπιακού, παρά μόνο τα δύο παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ. Εκεί, δημοσίως, έχουν αφοσιωθεί οι "ερυθρόλευκοι", αφού πέραν της αγωνιστικής πρόκλησης, να φτάσουν δηλαδή δύο ματς μακριά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν και πολύ σημαντικό οικονομικό υπόβαθρο, αφού σε περίπτωση πρόκρισης, απλώς ως τα play-off, στα ταμεία θα προστεθούν άλλα 5 εκατ. ευρώ.

Και με αυτήν την κάβα (και όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας) και τα άλλα -περίπου- 8 που είναι εξασφαλισμένα από τη συμμετοχή και μόνο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ολυμπιακός, από Αύγουστο κιόλας, καθιστά ισοσκελισμένη τη χρονιά του, κάτι που στις μέρες του Financial Fair Play είναι πολύ, μα πολύ σημαντικό.

Και φυσικά, έχει το περιθώριο να κάνει τις εναπομείνασες κινήσεις του με ηρεμία, χωρίς βιασύνη και κυρίως, με περίσσια οικονομικά αποθέματα. Φυσικά, το γεγονός πως δημοσίως από τους "ερυθρόλευκους" δεν προέκυπτε το παραμικρό, δεν σημαίνει πως δεν υπήρχε και κινητικότητα. Ίσα ίσα.

Γνωστό το θέμα του Τρέχο, παρότι δεν μοιάζει να είναι αυτός ο βασικός στόχος για το "οκτάρι" που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, η σφοδρή επιθυμία του οποίου για τον Ματέο Γκαρσία διατηρεί τον Ολυμπιακό στο κυνήγι του Αργεντινού εξτρέμ, ενώ όπως είχαμε προϊδεάσει και πριν αρκετές εβδομάδες, σημερινό δημοσίευμα του πάντα ενημερωμένου σε θέματα Ολυμπιακού, "Κόκκινου Πρωταθλητή" κάνει λόγο για δεδομένη ενίσχυση και στη γραμμή κρούσης, με έναν φορ που θα πλαισιώσει τους Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Αυτό είναι και το νεότερο των ημερών, φυσικά με προεκτάσεις, αφού μια τέτοια κίνηση (θα) ισοδυναμεί ξεκάθαρα και με δανεισμό του Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος με το υπάρχον ρόστερ είναι τρίτος στην ιεραρχία των επιθετικών στους "ερυθρόλευκους".

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Ολυμπιακός δεν αναζητά βασικό επιθετικό, αλλά συμπληρωματικό των δύο που θα παραμείνουν στο ρόστερ. Και προφανώς με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ένα κλασικό "εννιάρι", ένα καθαροαίμο φουνταριστό, όπως -για παράδειγμα- ήταν ο Χασάν, τον οποίο πολύ θα ήθελε ο Μαρτίνς πίσω στο Ρέντη, αλλά όπως έχει ξεκαθαριστεί από τους ανθρώπους της Μπράγκα, ο Αιγύπτιος θα παραμείνει στους "αρσεναλίστας", υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό να στραφεί σε άλλες, ανάλογων χαρακτηριστικών με του Χασάν, περιπτώσεις.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.