Ads Top

Πανωλεθρία για τις Ferrari, νοκ άουτ και ο Λεκλέρ στο Q3!


Σε απόλυτο φιάσκο εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Γερμανίας, καθώς μετά την αποχώρηση του Φέτελ στο Q1 συνέβη το ίδιο και με τον Λεκλέρ στο Q3!
Eνός κακού μύρια έπονται και αυτό ισχύει απόλυτα με την εικόνα της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Γερμανίας. Τα δύο μονοθέσια της Scuderia φέρονταν ως φαβορί για την κατάκτηση της pole position, ωστόσο οι δοκιμές εξελίχθηκαν σε πανωλεθρία για την ομάδα από το Μαρανέλο. Η αρχή είχε γίνει με την αδυναμία του Φέτελ να γράψει έναν χρονομετρημένο γύρο στο Q1, πράγμα που τον απέκλεισε από τη συνέχεια των δοκιμών. Ωστόσο, ο Λεκλέρ έδειχνε στο Q2 πολύ δυνατός και ικανός για την pole position, όμως τελικά έμεινε και αυτός στα πιτ κατά το Q3, καθώς δεν σημείωσε ούτε αυτός κάποιον χρόνο, οπότε θα ξεκινήσει αύριο από τη δέκατη θέση.

Aρχικά πήγε το μυαλό όλων σε βλάβη στο turbo, όπως συνέβη με το μονοθέσιο του Φέτελ, ωστόσο πιθανότατα το αυτοκίνητο του Λεκλέρ έμεινε στα πιτ λόγω προβλήματος στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου. Μόνον συμπτωματικά δεν μπορεί να είναι πάντως τέτοια περιστατικά, που δείχνουν ότι η Ferrari πρέπει να αλλάξει ριζικά, αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική και να σπάσει την κυριαρχία των Mercedes!

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.