Ads Top

Ο πρώτος ξένος που «έκοψε» ο Φερέιρα!


Άρχισαν το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ - Ο Φερέιρα πήρε τις αποφάσεις του, θέλει 1.5 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης για να τον πουλήσει!
Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν πλέον τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, καθώς η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Αμπέλ Φερέιρα προχωράει για την ενίσχυση του ρόστερ, κάτι που απαίτησε ουσιαστικά στην τελευταία συνέντευξη Τύπου και ο Πορτογάλος κόουτς. Βέβαια, στον Δικέφαλο θέλουν το φετινό καλοκαίρι και για οικονομικούς λόγους να "αδειάσουν" το ρόστερ και γι' αυτό πρόθεσή τους είναι όσοι δεν πείσουν τον προπονητή, να πωληθούν και όχι να φύγουν από την Τούμπα ως δανεικοί, όπως συνέβαινε τις περισσότερες φορές τα προηγούμενα χρόνια.

Γι’ αυτό λοιπόν και τα τελευταία 24ώρα υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το μέλλον του Πέδρο Ενρίκε, το συμβόλαιο του οποίου με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει πλάνο για πρόωρη ανανέωση.

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης του, Σέζαρ Σαντάνα, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και συζήτησε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, όμως δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία για νέο συμβόλαιο, οπότε πλέον όλα είναι ανοιχτά.

Η πλευρά του παίκτη πρότεινε είτε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους είτε να τον αφήσουν να γυρίσει στην Βραζιλία, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς ήταν αρνητικοί, καθώς εάν αποχωρήσει ως δανεικός υπάρχει κίνδυνος να τον χάσουν ως ελεύθερο του χρόνου. Ξεκαθάρισαν λοιπόν στον ατζέντη πως δεν υπογράφουν για την ώρα νέο συμβόλαιο και ότι εάν θέλει να φύγει, θα πρέπει να φέρει πρόταση κοντά στο 1-1.500.000 εκατ. ευρώ, τα χρήματα περίπου που είχε δώσει και ο Δικέφαλος για να τον πάρει από τη Ρεν.

Η περίπτωση λοιπόν του Ενρίκε έχει μπλέξει αρκετά αυτή τη στιγμή και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Δεν αποκλείεται μάλιστα πολλά να κριθούν από τη συζήτηση που θα έχει ο Βραζιλιάνος τόσο με τη διοίκηση όσο και με τον προπονητή του.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.