Ads Top

Τον..έδιωξαν από τον Ολυμπιακό και παίρνει μεταγραφάρα!


Απίστευτη εξέλιξη με παίκτη που έφυγε... νύχτα!
Μια «ανάσα» από το να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να αγωνιστεί στην Premier League φαίνεται πως είναι πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Βέλγος πρώην στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στην Άστον Βίλα, που θα πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Μπγιορν Ένχελς: Μια «ανάσα» από το να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να αγωνιστεί στην Premier League φαίνεται πως είναι ο Βέλγος πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού. Ο ίδιος δεν… έπιασε ποτέ στους «ερυθρόλευκους» και στο τέλος της περσινής σεζόν δόθηκε ως δανεικός στην γαλλική Ρεμς, καθώς δεν θα βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Στη Ligue 1 ο Ένχελς πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, όπου μέτρησε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πολύ καλή σεζόν της Ρεμς, η οποία τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες, με την Άστον Βίλα να προσπαθεί να τον αποκτήσει εδώ και λίγο καιρό.

Οι «χωριάτες» βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με την Ρεμς και όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα βρέθηκε τελικά η «χρυσή τομή» στα 10 εκατομμύρια ευρώ και πλέον είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής. Θυμίζουμε πως ο Ένχελς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Ολυμπιακό έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν έπιασε ποτέ στους Πειραιώτες και έτσι δόθηκε δανεικός το περασμένο καλοκαίρι στη Ρεμς, με οψιόν τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο γαλλικός σύλλογος είχε υποσχεθεί στον Ένχελς ότι δεν θα του φράξει τον δρόμο σε περίπτωση μιας καλής πρότασης κυρίως από το νησί και το πρέσινγκ της Άστον Βίλα απέδωσε καρπούς, με τον Βέλγο στόπερ να ετοιμάζει πια βαλίτσες για Αγγλία.

Κοστέλ Παντίλιμον: «Ετοιμάζεται να κλείσει στον Ολυμπιακό», λένε στη Ρουμανία
Από τη στιγμή που η Νότιχγαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του γκολκίπερ Άρο Μούριτς ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται ο Ρουμάνος τερματοφύλακας σκέφτεται την αποχώρηση του. Ο Παντίλιμον αποτελούσε βασική επιλογή κάτω από τα γκολποστ της Φόρεστ την περσινή σεζόν, μετρώντας 44 συμμετοχές στην Championship, αλλά η έλευση του Κοσοβάρου πορτιέρε αναμένεται να τον ρίξει δεύτερο στην ιεραρχία, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν θέλει και γι’ αυτό αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, αυτός σύμφωνα με τα ρουμανικά Μέσα ενδέχεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Prosport.ro», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Παντίλιμον, την οποία ο ίδιος βλέπει με πολύ καλό «μάτι». Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο Ρουμάνος τερματοφύλακας πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει ένα βήμα μπροστά στην ίδια μεγάλη καριέρα του. Θυμίζουμε πως ο 32χρονος πλέον Παντίλιμον, κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μάντσεστερ Σίτι, Σάντερλαντ, Γουότφορντ, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και φυσικά της Νότιγχαμ Φόρεστ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.