Ads Top

«Βόμβα» ΠΑΟΚ με Ιλίνιχ! (vids)


Την.... βόμβα Ντμίτρι Ιλίνιχ πυροδότησε ο ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο του "ασπρόμαυρου" ΤΑΠ Αντώνη Τσαλόπουλο, να ανακοινώνει τον 32χρονο ακραίο παίκτη!
Σε μια σπουδαία μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα στο βόλεϊ προέβη ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά από συνεχόμενες επαφές κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο.... ναι του Ντμίτρι Ιλίνιχ!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης με την Εθνική Ρωσίας και πρωταθλητής Ευρώπης με την Λοκομοτίβ Μπέλγκορντ (σ.σ. 2013-14), έρχεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο του "ασπρόμαυρου" ΤΑΠ να γνωστοποιεί την μεταγραφή!

Κατά το παρελθόν, ο Ντμίτρι Ιλίνιχ αγωνίστηκε στην Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης, στην Αλ Ραγιάν στο Κατάρ, στη Ντιναμό Μόσχας και την Κούζμπας Κερέμοβο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ρωσία με την φανέλα της Κρασνογιάρσκ.

Με αυτό τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ θα πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο τον Στιβ Μάρσαλ, αφού ο Καναδός είναι αμυντικογενής παίκτης, ενώ ο Ρώσος επιθιτικογενής.

Ο 32χρονος, ύψους 2.02 ακραίος, με πλούσια καριέρα και τίτλους είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο του Δικεφάλου.

Παράλληλα, έχει κατακτήσει με την Εθνική Ρωσίας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ενώ στο πρώτο σκαλί της Ευρώπης βρέθηκε με την φανέλα της Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ όπως σημειώσαμε παραπάνω.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως είναι εξαιρετικός τόσο στην επίθεση όσο και στο σερβίς, χωρίς φυσικά να σημαίνει αυτό ότι δεν προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στην υποδοχή.

Η σχετική δημοσίευση που έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalopoulos Antonios (@tsalopoulos_ant)



Δείτε τα σχετικά βίντεο:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.