Ads Top

Σε ομάδα - έκπληξη υπογράφει ο Ουάρντα!


Αδιανόητο σενάριο για τον άσο του ΠΑΟΚ!
Ο Αμρ Ουάρντα δεν θα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου!

Ο Αμρ Ουάρντα είναι σαφέστατα ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα μας. Ο Αιγύπτιος είχε δείξει το ταλέντο του από όταν φορούσε τη φανέλα του Παναιτωλικού με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Τότε παρουσίασε τα πρώτα πειθαρχικά που δεν πέρασαν ατιμώρητα από τον «δικέφαλο του βορά». Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Περιστέρι του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Αιγύπτιος δεν την αξιοποίησε. Μετά τον δεύτερο δανεισμό του στον Ατρόμητο επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο θεωρείται απίθανο να τον δούμε να φοράει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει ότι οι πρωταθλητές θα επιδιώξουν την πώληση του.

Ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Ωστόσο, το «Metrosport» με δημοσίευμα του τονίζει πως ο Αιγύπτιος έχει «μνηστήρες» και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα, η «Los Angeles FC» φέρεται να βολιδοσκοπεί την κατάσταση του, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια πρόταση στον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής.
«Ο Αμρ Ουάρντα δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς πήρε τις ευκαιρίες του και δεν τις αξιοποίησε. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, με τον Δικέφαλο να περιμένει να έχει μια καλή παρουσία στο Κόπα Αφρικα και να ανεβάζει τις μετοχές του. Ενδιαφέρον πάντως για τον ποδοσφαιριστής φαίνεται πως υπάρχει από ομάδα του MLS και πιο συγκεκριμένα από την Los Angeles FC.

Οι Αμερικανοί εξετάζουν την περίπτωση του Αιγύπτιου όμως δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποια πρόταση προς τον Δικέφαλο ή προς τον ποδοσφαιριστή». αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.