Ads Top

Στην Ντινάμο Ντράισμα ο Ραουβέρντινκ


Ο Γερούν Ραουβέρντινκ, όπως ήταν αναμενόμενο, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην Ντινάμο Ντράισμα για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του.
Η πρόθεση του Γερούν Ραουβέρντινκ να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του ήταν εκείνη που νίκησε τελικά. Ο Ολλανδός ακραίος μετά από τη θητεία του στο εξωτερικό θέλησε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Ο Ραουβέρντινκ συμφώνησε σε όλα και ανακοινώθηκε από την Ντινάμο Ντράισμα.

Πρόκειται για σύλλογο ο οποίος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος και πέρσι τερμάτησε στην τρίτη θέση, ενώ από αυτόν ξεκίνησε την καριέρα του ο Ραουβέρντινκ. Η Ντράισμα στην ανακοίνωσή της επισημαίνει την παρουσία του Ολλανδού ακραίου στη χώρα μας, αλλά και το γεγονός ότι αναδείχτηκε MVP της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Από την πλευρά του ο Ραουβέρντινκ εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ολλανδία και φυσικά είναι οικογενειακοί: "Είχα πάρει αυτή την απόφαση από πέρσι, αλλά τελικά έμεινα για έναν ακόμα χρόνο. Σωματικά είμαι καλά. Ήθελα, όμως, να επιστρέψω στην Ολλανδία για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Παράλληλα, θα ήθελα να προχωρήσω και το κομμάτι των σπουδών μου. Σπουδάζω πάνω στη Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού".

Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αναμενόμενη στον Ολυμπιακό ο οποίος το προσεχές διάστημα θα προχωρήσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν χωρίς δύο από τους βασικούς του παίκτες (Σμιτ, Ραουβέρντινκ). Προτεραιότητα θα έχουν οι Έλληνες και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν και το θέμα των ξένων.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.